Annons
Annons

Whisky jamar klokt om sommarmys och sorg

Hade jag inte fått detta brev så hade jag säkert fastnat i mitt årliga gnölande om Varför är sommaren så kort? på obestämd tid.
 

Ju äldre jag blir desto svårare får jag att acceptera det ojämlika förhållandet mellan årstiderna. Tre futtiga sommarmånader mot nio månader av gråmulen kyla, vad är det för ordning?

Annons

När man fastnar i denna pessiMISStiska livssyn är man tacksam för vänner som Whisky.  Med perfekt klospetskänsla skickade Whisky ett brev där han påminde mig och Frasse om de härliga mysstunderna i favoritfotöljen som han ser fram emot i höst. Och så ett stämningsfullt foto från balkongen, som får oss att inse att det kommer fler somrar!

Här är Whiskys brev till oss alla:

Hej alla mina fina vänner!
Hoppas er sommar har varit till belåtenhet. Själv har jag haft det väldigt bra, har varit ute och campat med husse och matte. Vi har sett många vackra platser i sommar. Husse och matte säger att jag är så snäll när jag är med.
Jag har en fin röd bur som jag sitter i eller rättare sagt ligger i när vi åker bil. Men mest gillar jag nog när jag får mysa i husvagnen, jag har en sån skön madrass där.
Man blir ledsen att höra att vänner inte finns bland oss längre. Men tyvärr är livet inte bara glädje… Sänder en hälsning till alla som har mist någon kär vän.
Nu kommer snart hösten då får jag kura i mina favoritfotöljer, ska bli mysigt.
Bästa hälsningar till er alla från Whisky och matte Anne-Marie!

Tack för ditt psykologiska och inkännande brev Whisky! Frasse hälsar att du har en fantastisk förmåga att skapa myskänsla även för att vara katt  🙂 Vi önskar dig en skön höst i fotöljens djup och hoppas få höra av dig snart igen!

Läs Whiskys sommarbrev här, hans brev till alla Frasses vänner här, om hans hemlöshet här, och om hans spinnande mysplatser här!

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

11 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar