Annons
Annons

Visst var det en iPad i min Superjulklapp!

Både snygg och bra i sängen – jag fick två av mina högsta önskningar uppfyllda på en och samma julafton, det är inte dåligt!

Jul hos Staffan Wictorin
När får jag öppna mina julklappar??

För visst var det en iPad i min Superjulklapp, det hade ni så rätt i, alla ni som gissade på det i vår lilla tävling Gissa julklappen. Vinnarna meddelas i kommande inlägg  😀

Annons

Gunilla Hedenby firar jul hos Staffan Wictorin
Jag invigde givetvis min fina iPad med att gå in på bloggen! Draperad över fåtöljen ser ni en av särbons julklappsplädar.

Och efter det högtidliga avtäckandet av Superjulklappen stod det klart för mig att den har en dubbelfunktion:
1. Jag får nöjet att jobba med en verkligt bra grej, som dessutom är jättesnygg.
2. Jag behöver aldrig mer lämna sängen. Eller soffan, för med en iPad behöver man inte vara låst till ett skrivbord. Hurra! Livet känns plötsligt så mycket enklare och mysigare 😀

Jul hos Staffan Wictorin
Äntligen fick tomtarna börja jobba!

Bortsett från denna viktiga insikt inträffade inget ovanligt på vår julafton. Jag fick min iPad, särbon fick sina pälsplädar – som blev vederbörligen beundrade av alla – och jag gav Klara en sminkdocka – ett dockhuvud i jätteformat, som hon själv kan sminka och styla. Den gjorde omedelbar succé 🙂

Jul hos Staffan Wictorin
Sminkdockan gjorde succé!

Att vi skulle fira jul på juldagen var ju redan bestämt, så det var ingen överraskning. Och precis som vanligt var kocken/särbon slut, berget av julklappar var enormt, jag delade glatt ut dem på löpande band och mormor – nej vänta nu… det HÄNDE verkligen något ovanligt! För mormor sa inte: ”Oh, vad det tar tid att dela ut alla julklappar”!

Jul hos Staffan Wictorin
Mor och dotter, lika vackra båda två!

Varför sa hon inte det? Jo, det berodde på att jag inte hade rimmat till mina klappar. Jag nöjde mig med att rimma i vårt julinlägg här på bloggen. På grund av det – eller tack vare, kanske somliga skulle säga  🙂 gick julklappsutdelningen ungefär dubbelt så snabbt som den brukar.

Jul hos Staffan Wictorin
Skinkan avtäcks, en uppgift som alltid är delikat – i dubbel bemärkelse 🙂

Klara for omkring som en liten duracelltomte – fast kanske har hon blivit NÅGOT stillsammare. Hon fyller ju hela fem år i februari och är snart stora flickan. Herregud, så fort det går!

Katt vid julbord
Vi åt ett litet minijulbord hemma hos mig på julafton. Här väntar husets herre på att få hugga in.

Till sist måste vi ju meddela att även en viss gråvit kattherre fick ett antal julklappar. Två leksaker och en låda med massor av Gourmet Gold-burkar i olika smaker. Så inget MISSnöje med klapparna från något håll denna julafton 🙂

Katt vid låda med Gourmet Gold kattmat
Men den här julmaten behåller jag allt för mig själv 🙂

Vi önskar er alla ett alldeles underbart nytt år! 😀

LÄS OCKSÅ

(102)
(0)

30 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar