Annons
Annons

Vinn ett kuligt kattspel!

Ta chansen att vinna en otroligt fiffig kattleksak! Den är både rolig och MATnyttig och vilken katt som helst skulle vilja lägga tassarna på den.

Kattleksaken kommer från Zoosajten, vars vaktkatter Sprallis och Mysis är så glada att tre glada katter får chansen att bli lyckliga ägare till den. Läs om våra nya vänner med drömjobbet i föregående inlägg.

Annons

Den som har uppfunnit prylen vet att vi katter lätt blir uttråkade. Med ett undantag! Finns det mat med i bilden är vi beredda att tassa hur långt som helst när det gäller lek och stoj. Vår energi är då outtömlig, vår glädje total och vår samarbetsvilja på högsta svanstopp. 

Konceptet är enkelt. Man gömmer godis under träbollar. Vår uppgift blir sedan att med hjälp av tassar eller eventuellt nosar peta undan boll efter boll tills vi hittar de åtråvärda torrisarna. Ju mer förfinad tassteknik man har, desto fortare hittar man godiset. Och är matte eller husse välvilligt inställd så kan det hela börja om igen.

Visst måste ni jama med om att det är en  fantasstiskt rolig leksak! Har redan börjat tjata på matte om att hon ska köpa en till mig.
Tassa in här så kommer ni till tävlingen!

 

Mot Hotell Mormor
Så har det blivit dags att checka in på Hotell Mormor igen. Ska bli jamarkul att komma hem till henne och kolla statusen på hennes garderober och balkong. Förra gången jag bodde där var jag ju sjuk, men nu är jag mitt vanliga jamarpigga jag  🙂
Säkert bjuder mormor på några av sina specialkomponerade middagar också  🙂

Matte mot brorsan
Mjauvisst, kanske jag skulle tala om varför jag ska till mormor också! Matte ska åka och hälsa på sin bror. Han bor i ett jättestort hus utanför något som heter Falkenberg. Och om matte saknar mig så kan hon trösta sig med brorsans katt Tussan, givetvis en av mina vänner här på bloggen  🙂

Ha en jamarmysig helg så ses vi igen på måndag!

LÄS OCKSÅ

(17)
(0)

32 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar