Annons
Annons

Vinn biljetter till Sydkattens stora kattutställning!

Tävling på bloggen! Vi lottar ut fem biljettpaket till Sydkattens stora kattutställning i Malmö den 14-15 april!

Varje paket består av två biljetter så de lyckliga vinnarna kan bjuda med sig någon av sina nära och kära på denna internationella kattutställning 🙂 Kan nämna att Kjelle Bus, skenhelig birma och kär bloggkompis, är en av de katter som visar upp sig i all sin glans!

Annons

Frasse skyr rampljuset men jag ska gå dit. Ska bli så spännande – jag menar spinnande  🙂 – för jag har bara varit på kattutställning en enda gång i mitt liv förut. Ser verkligen fram emot detta, inte minst för att jag får träffa flera av Frasses och mina bloggkompisar. Kjelle och hans matte förstås, men även Nea cats matte Nilla, Klosterkatternas matte Carina och facebookkompisen Åsa 😀

I år fyller Sydkatten 50 år och därför blir utställningen större och festligare än vanligt. Bland annat blir det 60-tals-tema, så räkna med en hel del utklädda utställare och besökare! Så kan man lyssna på gratis föredrag, delta i tävlingar och lotterier, få rådgivning och shoppa loss. Trött i fötterna? Ta en fikapaus i kaféet!

Men viktigast av allt är förstås alla de sköna och charmiga katterna! Över 1 200 katter (30 olika raser samt huskatter) har anmält sig i år  🙂

Tävla här!
Vi lottar ut fem biljettpaket med två biljetter i varje. Varje paket är värt 160 kronor. Allt du behöver göra är att svara på frågan och fylla i formuläret nedan. Vi vill ha ditt svar senast den 9 april. Vinnarna meddelas via mejl och presenteras på allas.se.

Klicka här för att komma till tävlingsformuläret

LÄS OCKSÅ

(31)
(0)

10 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar