Annons
Annons

Ny vän: Vincent tröstar matte i sorgen efter Kidi

Förra veckan berättade vi om matte Raija, som tvingades ta farväl av sin älskade Kidi. I över 18 år hade Kidi varit hennes trofaste vän och sorgen var smärtsam och stor.


Vincent kom tassande med glädje mitt i sorgen.

Annons

Men för några dagar sedan tassade Vincent in i hennes liv och fyllde det gapande tomrummet efter Kidi. Så lyckligt livet löser saker ibland – Raija hittade Vincent som behövde henne och Vincent fann Raija som behövde honom ♥

Raija är övertygad om att det är Kidi som sänt Vincent till henne. Ett tydligt tecken på detta är den mörka pälsfläck i form av ett hjärta som pryder Vincents rygg. Hur det än är med den saken, så är vi alla säkra på att Kidi ger Vincent sin välsignelse från Regnbågslandet.


Här syns den hjärtformade pälsfläcken på Vincents rygg.

Treåriga Vincent kunde inte längre bo kvar hos sin husse, och det var då Raija erbjöd honom att flytta hem till henne. Nu gör Raija allt för att Vincent ska trivas i sitt nya hem. Det har varit en del små incidenter, men på det hela taget tar den nya familjemedlemmen stora tass framåt och finner sig väl till rätta med Raija och hunden Zolo. Lillmatte Terese har redan blivit en stor favorit 🙂


Kidi kommer alltid att finnas i mattes hjärta.

Det är fullt upp för Raija hela tiden, och det är såklart en stor hjälp i sorgearbetet. Som Raija skriver på facebook: ”Kidi finns i mitt hjärta för alltid”.
Men hjärtan är oändligt stora, och där finns gott om plats för Vincent också ♥

Vi önskar Vincent och matte Raija all lycka – och det gör Kidi också, från katthimlen ♥

LÄS OCKSÅ

(75)
(0)

20 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar