Annons
Annons

Vimmelbilder från bloggfesten!

Vi har vimmelbilderna ni inte får MISSa! Varken matte eller jag kunde komma på Den stora bloggträffen som katten Sippo hade bjudit in till. Vi får trösta oss med bilderna:

Och jag ska inte klaga, jag hade en spännande helg på mitt håll. Kan jama så mycket som att det INTE är min egen dörrmatta som blir nosologiskt undersökt…

Annons

Och som tur är har Sippos husse tagit en massa bilder från Den stora bloggträffen i lördags! Klicka på länken så kan ni se alla!

Det händer att tvåbeningarna vill ses i verkligheten och inte bara umgås via bloggarna. Denna gång var det alltså Tindras och Sippos husse som bjöd in. 

Ni minns väl Sippo som förlorade sin vän Snuffe för en tid sedan? Vi skrev om deras sorg och om hur  lilla Tindra tände en liten röd hoppets låga i mörkret när husse hämtade henne på Södertälje katthem – vars blogghjälp Kattson var en av gästerna på festen 🙂

Gästernas väskor måste noggrant genomnosas.

Och eftersom Tindra drabbades av akut blyghet blev det Sippo som tillsammans med sin husse fick ta emot gästerna som var:

Klosterkatternas människor
Max & Måns husse
Östgötakatterna
Kattson från Södertälje katthem

Så här jamar Sippo om festen:
–  Det var jättekul att träffa alla mina beundrare *sträcker på ryggen* även om husse försökte sno åt sig uppmärksamhet ibland. Jag fick godis och jättemycket gos. Husse fick ett kramdjur som han kan trösta sig med nästa gång, istället för att göra en ny kupp. Det var en kanondag!

Tack för att ni tog bilder och skrev, husse och Sippo, nu känns det lite som att vi också var med  🙂

Matte och jag roade oss på vårt håll. Följande saker är värda att jamas om:

Utflykt i trappan – se bilden ovan! Jag har utvidgat mitt område, mer om detta i kommande inlägg  🙂
– En ny glad gårdspatrullering!
Middag hos matte… herrejam, hur skulle det gå? Matte som avskyr att laga mat! Det blev hämtmat från kinesen, levererad av särbon, som vill ha jamarkoll på vilken krog maten kommer från. Bara bra, tycker listiga matte, som slipper allt besvär  🙂
Jag har fått en ny leksak! Mer om den i veckan!

Nu måste matte rusa för hon har tid hos tandläkaren! Och jag ska ta mig en liten lur 🙂

Tassnot: Vill ni hjälpa nödlidande katter så kan ni sätta in en slant på Snuffefonden:

 

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

18 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar