Annons
Annons

Vill ni se en Lucia-stjärna – se på Klara!

Skulle Klara ta över hela Luciatåget? Risken var stor att min lilla bonusbarnbarn skulle ha sina egna planer för det ståtliga evenemanget i Hyllie kyrka….

För Klara älskar rampljuset och försitter inte en chans att dra uppmärksamheten till sig.
– Hon är en riktig teaterapa, slår mamma Kim fast. Älskar att sjunga och hålla små tal, så att alla måste lyssna på henne. När Klara och hennes pappa var på barnteater nyligen tog det inte många minuter förrän hon var uppe på scenen. ..

Annons

Nej, fattas bara att Klara skulle gå miste om jublet och applåderna!

Så mamma var av förklarliga skäl lite nervös när hon bänkade sig i den lilla kyrkan. Men märkligt nog lyckades Klara hålla sin lust att stjäla föreställningen i styr. I stället var det en av de små tomtarna som ställde till rabalder.

– Han fick syn på sin pappa i publiken och tyckte det var en god idé att gå fram och hälsa på honom. Mitt under intåget! Hela tåget vek av efter honom. Det tog en stund att få dem på rätt kurs igen…

Men det är ju just för att sådana oväntade saker händer som vi älskar miniversionerna av Luciatågen, eller hur? Visst är det roligare och mer stämningsfullt än de perfekta vuxenarrangemangen! Kul minnen att ha sen när de blir stora. Och står på egna ben. Och flyttar hemifrån… snyft… nej nu måste jag sluta… 🙂

LÄS OCKSÅ

(14)
(0)

7 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar