Annons
Annons

Vilket biljettsug till Du kan sjunga gospel-körens konsert!

Vad gör man när suget efter Andreas Lundstedt, Gabriel Forss och en jättekör är så enormt att platserna inte räcker till? Man dubblerar förstås! Så det blir TVÅ konserter med Du kan sjunga gospel-kören i stället för en!

Annons

Du kan sjunga gospel-körens konsert 2011

Grattis Gabriel Forss, vår store körledare! Och grattis till alla oss tjejer och killar i kören!

När jag intervjuade Gabriel till Allas berättade han om en milstolpe i sitt liv. Det var i slutet av 90-talet och Gabriel var mitt uppe i sin solokarriär med gruppen Blonde och Melodifestivalen. Då sa en kompis till honom:
– Satsa på din kör. Där får du utlopp för alla dina talanger.
– Då visste jag. Jag hade kommit hem, sa Gabriel till mig.
Tack Gabriels okända kompis, du visste vad du talade om!

Gabriel Forss-Gladys del Pilar-Joakim Maatz

Här ser ni Gabriel med gästartisterna från förra konserten; Gladys del Pilar och Joakim Maatz. På höstens konsert den 30 november får vi njuta av Andreas Lundstedt (Alcazar, Melodifestivalen) och Joachim Maatz!

Tyvärr missade jag ännu en repetition igår, tillvaro och kropp vill inte riktigt som jag för närvarande… Men att döma av de glada tillropen på Gabriels Facebook-sida så var det en hellyckad sångarkväll. Här är några av kommentarerna från mina kära körkompisar:

Körsång, solosång, stämsång, ”promenadsång”. Bara olika benämningar för samma sak – GLÄDJE! Tack för ännu en fantastisk kväll i Malmö!

Tack så mycket för ikväll o denna härliga körsång. Jag känner mig så stark o positiv varje gång jag sjunger. Du är bäst gabriel

Oj, vilken härlig kväll. Spänningen stiger……..

Så fick vi veta vilka färger vi ska klä oss i på konserten – eller konserterna 🙂 Vet inte om jag får avslöja det här så jag låter det förbli en hemlighet… Men snyggt blir det!

Klicka på länken till Kulturcentralen så får ni mer info om konserten, biljettköp med mera!

Ett av våra nummer är Lady Gagas The Edge of Glory. Läs om vad Lady Gaga ville ha i sin loge på MTV-galan i helgen hos vår bloggkompis Charlotte!

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

4 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar