Annons
Annons

Vilken mor – glömde sonens födelsedagspresenter

Vilken oförlåtligt slarvig mor man är! Vi skulle fira sonens/husses födelsedag. Och så glömmer jag presenterna hemma!


Som tur var hade alla inte varit lika slarviga som modern, så Kalle fick många andra presenter 🙂

Annons

Min enda ursäkt är att jag hade två evenemang att hedra med min tvivelaktiga närvaro – det hampade ju sig så att mina vänner Jytte och Sören valde att gifta sig på just den enda dag som vi kunde fira Kalle 🙂  Sedan var det dags för honom att börja en ny termin på Furuboda musikfolkhögskola. I helgen gick flyttlasset… snyft…


Hoppas vi får en solig september så Klara kan ha sina fina klänningar!

Hann som ni kanske minns bara med att redogöra för bröllopsfesten och lovade återkomma med Kalles party. Så det gör jag nu!

När jag äntligen ansåg mig färdigstylad till både bröllop och födelsedagsfest och hade ringt efter taxi, glömde jag alltså i hastigheten påsen med sonens presenter. Däremot lyckades jag få med mig de fina klänningar jag köpt till Klara. Och hon blev jätteglad för dem 😀

Sonen då? Blev han besviken? Sa han några väl valda ord till sin slarviga moder? Firade orgier i sarkasmer – som särbon såklart gjorde, han missar aldrig en så fin chans att retas 🙂

Men nej, Kalle tog det som den man han är och var så storsint att han till och med visade deltagande.

– Inte konstigt att du glömde så stressigt som du hade det.

Det är kärlek!

Sonen fick förstås massor av andra presenter att trösta sig med. Och nu har han fått mina också. Och klänningarna satt som en smäck på Klara.

Så slutet gott allting gott! Detta gäller för övrigt även för en viss kattherres utetassande i helgen, mer om det i kommande inlägg 🙂

Ninja har hittat en husse!

I fredagens inlägg berättade vi om hur vi tassade hem en fin vinst i auktionen hos vår hemlösa bloggvän Ninja på Södertälje katthem. Och i helgen fick vi veta att Ninja har hittat en husse! Så snart tar Ninja sitt pick och pack – det är inte mycket – och tassar iväg till sitt nya hem. Vi kommer såklart att sakna dig Ninja, men hurrjam, så glada vi är att du äntligen har fått en människa att ta tass om! 😀

LÄS OCKSÅ

(1)
(0)

18 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar