Annons
Annons

Vi shoppade loss på gårdsloppisen

Toppar 15 kronor, jeans 20 – i lördags var jag i shopparnas paradis! Och som vanligt kan jag tacka mina energiska och kreativa grannar för detta, det var nämligen de som ordnade den lyckade gårdsloppisen 🙂

Annons

Gunilla Hedenby fyndar mattor på loppis

Jag var – också som vanligt – trög i starten. Tömde inga vinds- och källarförråd, gjorde inte ett vackert arrangemang av mina prylar på ett bord och bjöd ut dem till försäljning.
Nej, det var Linda, Maria, Eivor och Jesper som fixade detta. Med hjälp av sina familjer  – här ser ni Marias dotter Linnea demonstrera någon form av leksaksvapen – fick en beskrivning men den gick tyvärr förlorad i åldersglömskan 🙂

Men när allt var fixat och klart, när alla kläder, prydnadssaker, serietidningar, leksaker, smycken , mattor och… ja, himmel så mycket man kan ha i sina förråd  – DÅ gjorde jag entré! Med plånboken i högsta beredskap 🙂

Leksaker på gårdsloppis

Här ser ni Linda med alla sina fina toppar…

Linda Silverhall säljer kläder på gårdsloppis

 

Eivor med mattorna 🙂

Eivor Holmgren på gårdsloppisen

– Här ska fyndas! ropade jag. Alla besökare vände sig om och stirrade lite misstänksamt på ”galningen”. Men det struntade jag i – det enda jag brydde mig om var mina grannars varma välkomstleenden. Och alla blivande fynd på borden, förstås 🙂

Smycken på gårdsloppisen

Här är listan på allt jag köpte:
– En plattång – en superfynd!
– Typ tio toppar.
– Två par jeans.
– En kofta.
– En stickad tröja.
– Två mattor. Perfekta till Hunnebo!
– Tre böcker och en Kalle Anka-pocket.
– Ett halsband.
– Ett armband – till Klara, jättesött! Hänger överst till vänster på smyckebilden ovan.
– Två barnböcker om älvor – också till Klara, den ena är med ””vika ut-flikar” på varje sida, hon kommer att älska den!
– En prydnadskatt – se nedan…

Jag blev utsedd till dagens bästa kund, vilken ära!

Men, undrar ni förstås alla nu. Vad fick Frasse? Ja, tyvärr fanns det inte så många kattprylar. Men en fin sak hittade jag! En prydnadskatt med en liten hållare för kort och lappar. Mycket användbar, och framför allt, mycket stilig! Det bästa är att den är grå med vit nos…

Pappershållare formad som en katt

En mycket lyckad fyndjakt! Än en gång får jag tacka mina grannar som envisas med att tvinga med mig på allsköns husliga evenemang 😀

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

7 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar