Annons
Annons

Vi satsar helt på säkra kort under SEMESTERN!

Idag har vi fattat ett oerhört viktigt beslut. För visst är det ett av livets allra viktigaste avgöranden att bestämma när det är dags att ta SEMESTER!


Hummerkrogen får garanterat ett besök!

Än dröjer det några dagar innan den blir officiell, vår ledighet. Men för att hinna med att göra alla som måste göras – otroligt hur mycket det kan bli trots att man tycker att man är så väl förberedd – så har vi bestämt att vi låter bloggen ta ledigt några dagar tidigare. Vi ska givetvis ändå försöka hålla tät kontakt med våra vänner, både här och på Facebook 🙂

Annons

 


Visst, jamarkul skämt matte… suck…

Vad ska vi då hitta på? Ja, vi är ju traditionalister när det gäller semesterfirande, varken matte eller katt kan betecknas som äventyrliga och impulsiva i denna fråga.


Har man en särbo som är ett kulinariskt geni kan man äta gott hemma i Hästedalen också 🙂

Så det blir de säkra korten Hunnebostrand för matte och Hotell Mormor för Frasse. Och hurra och hurrjam så härligt det ska bli!


Vakthunden finns alltid på plats när vi tar vår traditionella promenad till grannorten Ulebergshamn.

Matte ska klipp- och gräsmattesofta samt bada (förhoppningsvis), soffsofta, äta gott, mysa med familjen – både husse/sonen, flickvän Tina och Kim och Klara kommer upp, hurra! – samt träffa två- och fyrbenta Hunnebokompisar.


Ser fram emot en härlig runda med Kim bland reafynden på Smögenbryggan.


Och hoppas på god jaktlycka i skogen…


…fast särbon ska ju alltid vara värst!

Här ett par av våra fyrbenta polare som vi ser fram emot att träffa:


Findus softar i sin kuddgrotta.


Lure patrullerar vid Roys och Britts sjöbod.

Frasse ska balkongsofta. Och garderobssofta. Och fåtöljsofta… Äta gott, mysa med mormor. Spana in fjäderkotletter. Men något dopp blir det inte, badlakansbilden får betraktas som ett gott skämt 🙂

Så min och Frasses semester är med andra ord och jam nästan identiskt planlagda. Vi ÄR väldigt lika, det har jag alltid sagt! Vi kommer såklart att sakna varandra men Frasse har ju mormor och matte har både två- och fyrbenta Hunnebovänner som kan skingra tankarna när saknaden känns tung.

Och tre veckor går fort – snart ses vi igen! I andra veckan i augusti bör vi vara tillbaka här på bloggen.

Vi önskar er alla en fortsatt underbar sommar! 😀

LÄS OCKSÅ

(3)
(0)

28 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar