Annons
Annons

Vi saknar er redan – fast tiden går fort när man har semester

Det är dags att ta farväl. Hur ska det gå? Hur ska vi klara det? Hur ska vi kunna hålla oss borta från bloggandet och alla våra bloggkompisar i tre hela semesterveckor?

Det blir tufft. Samtidigt finns det en hel del matte och katt kan göra för att skingra tankarna och döva saknaden.
Som till exempel:

Annons

Softa på Hotell Mormors balkong:

Käka skaldjur på Hummerkrogen i Hunnebostrand:

Beundra utsikten från samma krog medan skymningen faller över klippor och hav:

Under stigande frustration och ilska köra mil efter mil för att hitta ett nytt svampställe – vi blev ju snöpligen bortkörda från vår säkra fyndplats förra sommaren. Fast det slutar nog med att vi struntar i det och åker dit ändå, beväpnade med information om allemansrätten 🙂

Hälsa på våra kräftfiskarkompisar Roy och Britt i sjöboden och snacka Livet…

…och har vi tur får vi några nykokta, varma kräftor:

Shoppa loss – ett gammalt beprövat sätt att döva känslor av tomhet och saknad:

Söka tröst i främmande katters famnar. Just den här kattfamnen visade sig tyvärr vara en farlig fälla. Vi möttes när särbon och jag besökte en gårdsbutik som säljer thaimat – ett exotiskt inslag i de natursköna trakterna vid Tossene (rätta mig om jag har gått vilse särbon :-))
Jag störtade genast fram för att hälsa och föreviga. Men bakom det förrädiskt ljuva lilla ansiktet dolde sig en vild och oberäknelig personlighet. Strax efter att särbon knäppt denna bild fick jag ett kraftigt, välriktat hugg i handen. Det blödde hela vägen hem till Hunnebo.

Men kattacken och blodflödet skingrade tankarna. Ibland krävs det så dramatiska händelser för att man ska komma till insikt om att
1. Det är underbart att ha semester, vare sig man åker till Hunnebostrand eller tar in på Hotell Mormor. 2. Tre veckor går otroligt fort när man har roligt. 3. Det är härligt att längta också. 4. Och man kan ju tassa in och hälsa på de bloggande bloggkompisarna när man vill!

Vi ses här igen när jag börjar jobba igen den 8 augusti! Ha en underbar sommar, alla! 😀

LÄS OCKSÅ

(6)
(0)

30 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar