Annons
Annons

Vår vän Rosa finns inte längre hos oss

Ännu en av våra kära vänner har lämnat oss. Det är katten Rosa, vår Facebookvän Nettis älskade katt, som plötsligt blev akut sjuk och vars liv inte kunde räddas.

 

Minnesbild med hjärta av katt som dött

Denna fina minnesbild av Rosa har matte Nettis skapat.

Det är bara en kort tid sedan vi sa farväl till  vår kompis katten Sippo, och nu följer Rosa alltså i hans spår. Nu är de i Regnbågslandet, tillsammans med de andra av våra vänner som har tassat över bron.

Annons

Så här skriver Nettis om Rosas bortgång på sin Facebook-sida:

Du kom till mig, otroligt rädd och ledsen… Du var rädd för mig och jag kämpade med att försöka att få dig att förstå att jag inte var farlig. 10 månader tog det… Då plötsligt bestämde du dig, för att acceptera mig som mamme, och du kom och la dig på min mage i soffan… Vilken oändlig lycka

Så fint skrivet, Nettis. Minnena stannar för alltid, och Rosa kommer också alltid att finnas med dig i ditt hjärta ♥

Vi tänker på dig och Rosa och Rosas kompisar Nettis, och skickar många tröstande kramar och tassklappar ♥

LÄS OCKSÅ

(125)
(0)

5 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar