Annons
Annons

Vår vän Gustav har mist sin kära Piff

En av våra allra närmaste och äldsta vänner har drabbats av en stor förlust. I fredags förlorade Gustav Piff, en av de två systrarna Piff och Puff som han länge har delat människor och hem med.

Katten-Piff
Piff.

Piffs bortgång kom plötsligt och chockartat. Så här skriver matte om sina känslor på Gustavs blogg:

Annons

Så overkligt, det finns inte ord för hur ont det gjorde. Och gör. Hur kan en liten katt lämna ett så jättelikt tomrum efter sig? Ingen som väntar på mig efter duschen, och vill känna på vattnet på golvet. Ingen som sitter på skrivbordet och tålmodigt väntar på att jag ska sätta mig framför datorn, så att hon kan lägga sig på mitt knä. Eller som kommer till mig när jag sitter där, och först lägger högra tassen på mitt knä, tittar forskande på mig, är det okej att jag kommer? Ingen som kryper upp till mig i sängen och lägger sig runt halsen och tvättar mitt ansikte och hår. Ingen som formar om den ena soffkudden och gör en djup grop där för att ligga i. Allt sånt, som bara hon gjorde.

Piff hade burit på sin sjukdom ett tag, men inte visat några som helst symtom på att hon var sjuk. Men när tillståndet plötsligt blev akut fanns det inget att göra utom att låta Piff somna in.

Vi tänker på Piffs familj och skickar massor av tröstande kramar, klappar och buffar ♥

Läs mer om Piffs sista dagar och den sjukdom som tog hennes liv i mattes inlägg på Gustavs blogg.

LÄS OCKSÅ

(48)
(0)

11 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar