Annons
Annons

Vår vän Gunnar är borta

Frasses vän Gunnar är borta. Troligen blev han förgiftad. Matte Elisabet och kattkompisarna Stig och Mats (som är så lik Frasse) är så ledsna så de periodvis blir apatiska, se mattes brev nedan.

Gunnar var nio år gammal när han dog. En stilig randig herre med vit mage och vita tassar. Magen var ganska framträdande men han trivdes med den och hade ett rörligt liv trots sin lilla korpulens. Och just hans längtan att tassa runt i det fria blev hans undergång till slut.

Annons

Stig och Mats väntar och undrar...

Här är mattes brev om Gunnar:

Hej Gunilla och Frasse
Tyvärr har vi dåliga nyheter. Gunnar har vandrat över regnbågsbron. Han var på sommarnöje hos sin förre ägare (min yngste son) och kunde där vara ute och njuta. Han försvann så småningom i tre veckor och var riktigt dålig när han äntligen kom åter. Tyvärr gick det inte att bota, vet inte vad som hänt, kanske han blev förgiftad av något.
Jag saknar honom så.
Mats och Stig går omkring och tittar, och ser undrande ut.
Klarar inte av att skriva mer.
Hälsningar Elisabet

Vi är så ledsna för er skull, Elisabet. Hoppas ni kan finna tröst hos varandra. Gunnar kommer alltid att finnas i era hjärtan, och all den kärlek ni kände för honom tog han med sig när han tassade över regnbågsbron.
Många tröstande kramar och klappar till er alla

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

26 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar