Annons
Annons

Vår kompis Maja är skadad

Vi har fått brev från Frasses vän Maja. Hon rapporterar om en dramatisk händelse som inträffade i  söndags, när hon var ute och patrullerade sitt område. Då blev Maja biten av någon, troligen en annan katt.

Annons

Detta berättar husse Ola i en kommentar till presentationen av Maja. Men eftersom det inlägget ligger långt ”ner” i bloggen nu så gör vi ett nytt inlägg, så att alla får chansen att läsa om Maja och hennes familj.

Här är Olas brev/kommentar:

Hej Gunilla och Frasse!
Hoppas er sommar har varit bra. Själv har jag varit med familjen i Orlando i USA och besökt både Disney World och Sea World.

Katterna har firat semester hemma i huset i år. De fick besök av Findus som är bror till Maja men nu bor hos min storebror Anders. Han har skickat in på sin Findus till er.
Vår hund Timon har varit iväg med mamma några dagar i Falkenberg. Då passade de på att bada och sola vid vovvebadet vid Skrea Strand. Timon simmade jättemycket.

Maja mår tyvärr inte så bra just nu. Hon kan inte stödja på sin lilla tass. Troligen har hon blivit biten av en annan katt. Så mamma åkte in akut till Strömsholms Djursjukhus med henne. De fick sitta och vänta i över fyra timmar innan de fick komma in till veterinären.
Maja fick mycket beröm för att hon var så snäll och duktig när veterinären skulle titta på tassen. Nu går hon på antibiotika och smärtstillande fram till lördag. Hon har fått vara inne hela tiden och det tycker hon är jättetråkigt. I går fick hon ligga och gotta sig under arbetslampan medan min bror Erik jobbade vid sin dator.

I USA träffade vi en katten Cat in Hat som är mycket berömd där. Brorsan och köpte var sin hatt i rött och vitt. Samma som katten i Cat in hat har på sitt huvud.Så nu är vi Bröderna Cat in hat i Fnatt, säger mamma!
Hoppas att Busse och Timon och Findus kommer med på Frasses vänner snart!

Många tassklappar och kramar från Maja, Busse, Snuttan, Findus och vovve Timon samt husse Ola genom mamma Ia!

Vi är så glada för ditt brev Ola!  😀 Så jobbigt för Maja, måtte hon snart vara helt återställd! Vi vill också be om ursäkt för att vän-inläggen dröjer. Det har kommit in så många vänförfrågningar att det tyvärr har bildats en lång vän-kö. Men nästa vecka ska vi försöka publicera hela gänget!

Till sist: Vi hade aldrig hört talas om Cat in hat förr. Men efter lite googlande vet vi nu att det är en katt i en populär barnbok. Här är en liten video med Cat in Hat:

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

12 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar