Annons
Annons

Vanvård låg bakom Fialottas rymning

Läs mer om den hemska bakgrunden till att Fialotta rymde hemifrån! I förra inlägget presenterade vi Frasses nya vän Fialotta som rymt hemifrån för att få ett bättre hem. Nu berättar hon själv om varför hon tvingades att ta detta stora tass:

Annons

Hej Frasse!
Kul att du mjauade till mig att jag blivit din vän! Min story är så här: Min nya matte Gudrun hittade mig i mars 2010 utsvulten. Då vägde jag 1,5 kilo och var full med mask. Var rädd för matte i början men jamade till svar när hon pratade med mig.
Nya matte satte upp lappar, ringde polisen, skrev på bloggen om försvunna katter och kontaktade Dalarnas tidningar, men inget hände på 19 dagar.
Då ringde min förra matte och det visades att hon bodde 500 meter från oss. Hon fick tillbaka mig, tillsammans med en uppsträckning  av min nya matte,. Jag var inte märkt, inte kastrerad, jag var mager. Min förra matte påstod att jag hade matsmältningsproblem…  Man släpper väl inte ut en innekatt själv utan tillsyn å tror att den klarar sig själv!?
Efter tre dagar var jag tillbaka hos nya matte igen. Gudrun bar då ner mig igen, men nästa morgon satt jag utanför igen och sprang in och tittade efter min matskål. Gudrun ringde då djurskyddet och sa att hon skulle ta hand om mig . Hon kastrerade  och märkte mig.
Min gamla matte kom aldrig och frågade efter mig, fast hon körde om min matte flera gånger vid brevlådan. I augusti saknade min förra matte plötsligt mig när hon fick reda på att vi flyttat. Det var nog bra att jag fick omvårdnad av någon annan…
IDAG VÄGER JAG 4 KILO!

Många tassekramar från Fialotta och Gudrun

Vi är så glada att du hittade en ny, kärleksfull matte, Fialotta!

LÄS OCKSÅ

(28)
(0)

13 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar