Annons
Annons

Välkommen hem, matte!


FrasseNYlupp_ 2010-08-07026

Varje dag när jag kommer hem från jobbet sitter Frasse där och hälsar mig välkommen. Hur trött och låg jag än är så bara måste jag le när jag ser honom. Min kise, min bäste vän! Du finns där alltid. Du sviker aldrig. Inför dig kan jag vara bara mig själv. Jag duger!

Annons

I helgen skrev vi här på allas.se om att husdjur är hälsans bästa vänner och att det är något alla djurägare känner till.

Jag tror verkligen att många icke-djurägare hade mått bra av att skaffa sig en liten pälsklädd vän. Eller fjäderklädd för den delen. Särskilt om man är ensamstående. Visst blir man glad när man vet att det väntar någon där hemma, någon som alltid blir lika strålande glad över att se en!

Frasse, du kan inte le men du har så många andra sätt att visa din glädje på!

Fast om sanningen ska fram så är det inte bara min ankomst han blir så lycklig för – det finns ju en matskål som väntar på påfyllning också! 🙂

Frasse _mat_lupp_2010-08-07057

Psst..  ny vän på gång under dagen!

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

2 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar