Annons
Annons

Uteliv med halva familjen

Trots att vi var ute i helgen så lyckades vi ändå missa ett par ytterst viktiga saker. Men man kan inte vara överallt, man kan inte räcka till för alla!

Och som jag jamade till matte – det viktigaste är ändå att du tar hand om dig själv. Du har ju faktiskt varit sjuk. En helg i hemmets lugna vrå är precis vad du behöver.
– Men det hade varit så kul att träffa Klara och Kim! Och särbon har gjort sin smarriga paella.

Annons

Här spetsade jag öronen. Paella… vad är det?
– Gult ris med massor av gottiga saker i. Bland annat kyckling, sa matte.

Ok, nu förstod jag vidden av vad vi gick miste om…

Men vi hade mysigt ändå! Matte hade egen kyckling i kylen. Och på söndagen kom husse med paella-rester i en plastpåse. Så här ska käkas paella!

Som ni förstår var vårt uteliv alltså begränsat till gården. Men det räknar jag ändå som en stor grej, för det var evigheter sedan jag tassade ut. Jag tappade ju lusten efter mås-KATTacken, som ni kanske minns.

Men nu var det dags för ett nytt försök, tyckte matte och mormor, som kommit för att delta i den stora begivenheten.

Och jag är glad att kunna jama att det gick över förväntan! Jag var inte lika rädd, rusade inte till hissen så fort matte öppnade burgallret. Vågade mig till och med på några patrullrundor utanför buskarna.

Husse anlände som ni ser precis i tid för att beundra mitt mod, och jag fick välförtjänt beröm innan jag tassade in hissen för att åka upp till min lika välförtjänta belöningsmåltid  🙂

Allt som allt en jamarlyckad helg. Händelserik, mjau, rentav lite äventyrlig, men på ett lugnt sätt. Precis som matte och jag vill ha det!

LÄS OCKSÅ

(12)
(0)

26 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar