Annons
Annons

Tungviktaren Gorys har tassat över bron

I dag har vi sorgliga nyheter. Nestorn och tungviktaren i det stora härliga kattgänget hos matte Birgit, har gett sig i väg till Regnbågslandet.
Frasses vän Gorys har tassat över bron.


Gorys med egenfångad middag.

Annons

Det knakade aktningsvärt i Regnbågsbron när Gorys med bestämda steg kom klivande, skriver vår gemensamma vän bloggkatten Wikki i ett inlägg om Gorys bortgång.

För Gorys var en tungviktare, inte bara bildligt, utan rent kroppsligt. En imponerande gestalt, där han tassade in och ut ur huset, ständigt på jakt efter mat, egenfångad eller serverad av matte.

Matte saknar sin stora, snälla kompis:
Jag minns när han kom till mig och jag fick gråta i hans päls när han fick somna in. Jag minns hur han faktiskt kom upp i träden eller som en gång högst upp i klöspelaren. Tittade till från sängen och där satt han… Hur han kom ned? Ja, det dunsade en del. Jag minns också hur han satt vid matskålen och slickade den intensivt för att visa på att det inte fanns en enda smula kvar och han hade inte fått mat på jättelänge…

Det är inte bara Gorys familj (matte och hans åtta pälsklädda kompisar) som känner tomrummet. Så här skriver Birgits väninna Britt-Marie:

Älskade Gorys… Du blev min favvo-kisse av alla kissar jag träffat hos din matte. Förra året var du hos mig över dagen och trots att det var flera år sedan vi sågs så märktes det tydligt att du kom ihåg mig… för du ville aldrig sluta kela, du la dig på golvet och la huvudet i mitt knä och så brakade kurret fram… hela tiden tittade du mig rakt in i ögonen med dina fina och kloka ögon.

Ha det bra i Regnbågslandet, Gorys! Du är saknad av många ♥

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

2 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar