Annons
Annons

Tre viktiga vägar till maximalt mys

Sedan vi flyttade in hos matte har vi haft som vår viktigaste MISSion att ständigt jaga nya mysplatser.

Katten-Tasse-bollbana3

Som alla katter vet skiftar behovet av mysplats med dagsform och humör, så det gäller att ha ett välförsett lager att botanisera i.

Annons

Och vi är glada att kunna jama att vi nu har massor av mysplatser att välja mellan, hurrjam! 😀 Men skulle vi visa dem alla på en gång skulle inlägget bli orimligt långt, så vi har bestämt oss för att portionera ut dem i lagom dos. Idag har vi glädjen att demonstrera tre av våra absoluta favoriter:

1. Bollbanan.
Inte nog med att den är jamarrolig att leka med, den är också perfekt avpassad för en kattkropp. Jag, Tasse, kände direkt att jag skulle kunna nå optimal njutning och avkoppling i det cirkelformade utrymmet i bollbanans mitt. Visst ser det mysigt ut!

2. Garderoben.

Katten-Simba-garderob2

Eller rättare jamat garderoberna, för alla garderober har sin charm. Här visar jag, Simba, en av de allra mysigaste avdelningarna i mattes många sovrumsgarderober. Den har allt: Ombonad miljö – massor av mjuka kläder att vila sin trötta kropp på. Avskildhet – något bollbanan saknar, men ibland vill man BÅDE mysa och ändå vara med i gemenskapen, så nget fel i det! Men garderoben är perfekt när man verkligen vill vara i fred och sova, eh, jag menar filosofera 🙂

3. Sängen.

Katterna-Simba-Tasse-sova2

Här låter vi bilderna jama – alla andra jam om sängens fördelar som mysplats känns totalt onödiga 🙂

Katterna-Simba-Tasse-sova

Med detta jamat önskar vi er en riktigt fin helg, fylld av gemenskap, god mat och givetvis – MASSOR av mys! 😀

LÄS OCKSÅ

(47)
(0)

16 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar