Annons
Annons

Tjejmiddag med mycket snack, lite skäll och en nypa nostalgi

Mycket snack, en del skällande och lite nostalgi… så kan man summera min lördagskväll 🙂
Jag fattar inte hur jag kan bli bortbjuden så ofta. Det kan definitivt inte bero på att jag själv ställer till fest i tid och otid. Tvärtom är jag oförlåtligt slö och tråkig inom detta område.

Annons

Så varför? Önskar att jag kunde säga att orsaken är att jag är så otroligt trevlig och spirituell. Men snarare är det så att det är mina vänner som har dessa egenskaper. Lägg därtill en god portion energi och generositet och ni har förklaringen 🙂

Runt bordet ser ni från vänster: Christina, Carol, Jeanette, Angela, Carina, Anna och kvällens värdinna Annette!

I lördags var det min före detta granne och tillika körkompis Annette som bjöd på tjejmiddag. Hos Annette bor även Frasses vän hunden Leon, som blev otroligt glad över att se mig och hoppade runt under glatt skällande. Fast i sanningens namn fick alla gäster samma översvallande mottagande 🙂

Leon var i fin form och så även Annette och hennes gäster. Anna,  Carina, Jeanette och Christina kände jag sedan tidigare, medan Carol och Angela var nya bekantskaper. Vi bjöds på en delikat sötpotatissoppa med chili, lagad av Annettes dotter Maria, en gudomlig lasagne – hur bär du dig åt Annette? – och till dessert en ljuvlig rabarberpaj med glass. Mums!

Lite nostalgisk blev jag allt när jag klev in på den gård där vi bott i elva år, fram till för ett par år sedan när husse/sonen flyttade hemifrån och jag köpte min nuvarande lägenhet ett stenkast därifrån.

Det blev en glad kväll, och självklart steg ljudnivån stadigt under timmarnas gång. Sätt ett gäng glada tjejer vid ett bord, servera dem god mat och vin och succén är given! 🙂

Tack Annette, för att du ordnade denna mysiga kväll för oss!

Tassnot: Inga rester till en viss kattherre denna gång – jag kunde inte med att be om en doggybag 🙂 Förlåt Frasse!

LÄS OCKSÅ

(8)
(0)

14 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar