Annons
Annons

Tindra lindrar sorgen efter Snuffe

Förra veckan skrev vi om Snuffe, som gick bort efter en tapper kamp mot sin sjukdom. Snuffes husse och kattkompisen Sippo var som ni förstår alldeles förstörda även om det värmde att läsa alla tröstande kommentarer och blogginlägg.

Annons

Ni undrar säkert hur det har gått för husse och Sippo. Så här kommer en rapport om sorg men också om hur man mitt i sorgen kan glädjas åt ett nytt liv.

Det som hänt är att husse har varit och hämtat en röd liten kattfröken på Södertälje Katthem. Tindra heter hon och håller som bäst på att bo in sig och lära känna husse och Sippo. Hon är ganska skygg och det kommer nog att ta tid innan hon känner sig helt trygg. Och det är inte konstigt – ingen vet vad hon har gått igenom innan hon kom till katthemmet…
Husse och Sippo – vi hoppas att det är ok att vi lånar en bild på Tindra!

Vi följer med spänning och glädje Tindras väg in i ett lyckligt familjeliv och önskar henne, husse och Sippo allt gott i framtiden!

Husse berättar också om vilket fint bemötande han har fått på Valla Djurklinik, där Snuffe somnade in. De till och med ringde hem till honom för att höra hur det gick. Eftersom Snuffe var så välkänd där så ville de kolla upp att jag verkligen fått svar på alla mina frågor, skriver husse i sin blogg En katts betraktelser.

Arbetet med Snuffes minnesfond fortsätter. Det visade sig att både Wikki på Mästerkatten och Klosterkatterna hade tänkt i samma banor, nämligen att i Snuffes namn göra något för utsatta katter. Så det är många goda krafter som jobbar för fonden. FanTASStiskt, skriver Wikki och vi håller alla tassar och tummar för att fonden ska bli riktigt stor!

Klicka in er på bloggarna vi länkat till – de är verkligen helt fanTASStiska! 🙂

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

2 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar