Annons
Annons

Tillbaka bland alla vänner i Du kan sjunga gospel-kören

Det var ett solklart läge för att ta det sedvanliga kändisfotot. Allt var upplagt och förberett, vi stod där bredvid varandra och log in i kameran.


Gabriel och jag vid en annan körpremiär!

Men sen gick allt åt, hel… eh, jag menar… det blev FEL, vill ju inte svära i kyrkan 🙂 I alla fall; kameran gjorde inte sitt jobb och därför blev det bara en suddig bild på Du kan sjunga gospel-körens ledare Gabriel Forss och er bloggerska denna gång.

Annons

Så det får bli en gammal bild istället, spelar ju inte SÅ stor roll, det är ju inte paparazzibilder vi visar här i bloggen 🙂

Ingen skugga må falla över fotografen, vår körkompis Helena, det var iPhonen som inte skötte sig. Nästa gång får den ”riktiga” kameran träda i tjänst igen.


Vi lyssnar på videon till en gospel-låt vi ska öva in. Ni ser själva hur suddigt det blev…

Men kändisbild eller inte – nu är ännu en säsong av Du kan sjunga gospel inledd. Och för mig som inte har varit med på ett par terminer nu, var det ett kärt återseende.


Så här kan det se ut vid konserten i vår! 🙂

Trängseln var mer påtaglig än tidigare och mycket riktigt visade det sig att vi blivit ÄNNU fler! Över fyrahundra tjejer och några enstaka killar (vi vill ha fler killar i kören!) har anmält sig denna termin, meddelade Joakim Maatz, musikalartist och Medborgarskolans representant.

Jublet visste som vanligt inga gränser när Gabriel intog scenen. Och pianisten Figge von Wachenfeldt fick också enorma ovationer.

Det mesta var sig likt utom att Gabriel låter oss se och höra låtarna vi ska sjunga i originalversion via youtubeklipp. Jättebra för oss som inte är så bra på att hänga med i musikutbudet 🙂

Här kan ni lyssna till låten Save the World/Don’t You Worry Child med gruppen Pentatonix – helt okänd för mig förstås 🙂 – som vi ska sjunga på konserten. Det kommer att bli mäktigt…

Vi drog igång direkt med stämmor och allt – åh, vilken känsla det är och så fint det låter när vi sätter våra stämmor!

Konsert den 29 maj, och vi hoppas förstås att Johanneskyrkan som vanligt kommer att vara proppfull av glada människor och härlig musik!

LÄS OCKSÅ

(21)
(0)

3 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar