Annons
Annons

Tävling: Gissa julklappen och vinn presentkort!

Idag har vi en liten tävling på bloggen! Gissa julklappen heter den och alla som gissar rätt har chansen att vinna presentkort och prylar.


Faktum är att även jag kanske kan ha glädje av mattes julklapp… 🙂

Annons

Matte fick idén när hon skrev inlägget om att vi brukar avslöja våra julklappar i förväg. Många blev nyfikna på vad påsen hon så glatt visade upp innehöll, men matte ville inte förstöra glädjen för alla som gillar överraskningsmomentet.


Här får ni en ungefärlig uppfattning om julklappens storlek…

Så hennes läppar förblev förseglade. Ingen, utom matte och särbon vet vad mattes Superjulklapp innehåller. Jo, förresten, husse vet också, eftersom han var involverad i införskaffandet. Det var helt nödvändigt, annars vet ingen vad särbon hade kommit hem med från Euronics.

Euronics, ja… Där har ni en viktig ledtråd till Superjulklappen… Kanske kan formen och storleken på den också ge er värdefull information…

Men för att det inte ska bli alltför svårt har matte och jag beslutat oss för att ge er tre alternativ att välja på. Här kommer de:

Vad tror ni att mattes Superjulklapp är?

1. En iPhone.

2. En iPad.

3. En bok.

Skriv svaret i en kommentar eller i ett mail till matte på [email protected] så drar vi ett antal lyckliga vinnare! Det blir minst tre pristagare, kanske fler om vi kan ragga upp fler prylar  🙂

Vinnarna presenteras någon gång efter jul.

Lycka till, kära vänner! 😀

 

LÄS OCKSÅ

(46)
(0)

24 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar