Annons
Annons

Tasse: Jag sover i blomkrukan – precis som katten Frasse!

Kan ni se vem som är vem på de inspirerande bilderna 1 och 2 här nedan?

Kattunge som sover i blomkruka
Bild 1.

Vilken bild föreställer mig, den stilige katten Tasse, och på vilken är det den precis lika stilige grundaren av bloggen, Frasse, som ligger och myser i krukan? Kan jama att jag själv blir osäker ibland, fast jag är en av krukmysarna 🙂

Annons

Kattunge som sover i en blomkruka
Bild 2.

Jag och Frasse är inte bara lika till utseendet. Vi har också vissa karaktärsdrag gemensamt.

Jag vet att jag tidigare har jamat att jag är betydligt livligare än Frasse var. Men även jag kan faktiskt koppla av ibland 😀 Och då gör jag det gärna i en blomkruka. Precis som Frasse gjorde när han var en liten kattunge

Gråvit kattunge i fönster med växt

Men nu är alltså frågan: Kan ni se vem som är vem i krukorna på bild 1 och bild 2?

Kattunge äter på en krukväxt

Ta en riktigt lång titt på bilderna numrerade 1 och 2, och se om ni kan komma fram till vem som är vem. Svaret kommer lite längre ner på sidan!

Matte tycker att det är jättemysigt att jag också gillar blomkrukor. Enda invändningen är att det blir en hel del jord som hamnar utanför själva krukan. Men det viktigaste är ju ändå att jag har hittat en härlig mysplats! Att matte får sopa och dammsuga och torka av stup i kvarten har ju mindre betydelse när det står så viktiga saker som mysplatser på spel 😀

Gråvit kattunge i blomkruka

Men nu har matte börjat tröttna. Och eftersom hon inte vill hindra mig från att ta mig en lur i krukan, så har hon på mormors inrådan lagt stenar i den. Dessa täcker jorden, som då inte letar sig ut ur krukan lika lätt. Och jag har inget emot att min bädd har blivit lite hårdare, det går utmärkt att sova på stenarna!

Katt-bloggaren Gunilla-Hedenby med kattungarna Tasse och Simba.

Nu önskar matte,  jag och Simba er alla en riktigt mysig första adventshelg – med eller utan blomkrukemys! 😀

Svar på frågan om vem som är vem: Det är jag på bild nummer 1 och Frasse på bild nummer 2

SE INLÄGGET MED FRASSE I BLOMKRUKAN HÄR

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

29 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar