Annons
Annons

Tassarna i taket – så mycket att fira!

Det har hänt så mycket de senaste dagarna att vi är alldeles omtumlade. Och slut förstås, även om det bara är en av oss som slagit tassarna i taket…

1. Jag är ett varumärke!
Jag har fått en te-sort uppkallad efter mig! Eller, egentligen är det väl inte just jag, personligen, som stått modell för etikett-katten på Frasses blandning… Men ändå, det känns stort att mitt namn pryder en exklusiv te-sort. Vad jamar ni? Klart det är en extrafin sort, fattas bara!  🙂 Jag tackar vår blogg-granne på Håkanssons Hörna för tipset och tepåsen!

Annons

2. Party hos Skyggisfamiljen
I går var det många som tassade hem till Skyggisfamiljen, där katten Busan firade sin tvåårsdag med pompa och ståt, och bjöd på deliKATTesser som mjölkisar, temptisar, bilanxiar, räkost och kattmynta.

Jag tassade ihop en hyllningsdikt som uppsKATTades väldeliga av födelsedagsgrisen – förlåt –katten 😀

Hipp hipp hurrjam
för vår födelsedagsdam!
Kära Busan
nu vi dig ska fira av bara tusan!

Tack, Skyggisfamiljen, för en fanTASStisk fest med massor av hållitass, ös och klös! Hoppas det är ok att vi lånade den fina bilden på Busan!

3. Sigge Svamphunds bok har kommit!
I förrgår låg den äntligen i lådan – min kompis Sigge Svamphunds debutbok! Med hjälp av matte Helena Andersson har Sigge tassat ihop Mitt liv som svamphund –  en roman som tar sitt avtass i Sigges tragiska barndom och sedan för oss fram till hans framgångsrika karriär som svampletarhund tillsammans med en kärleksfull matte. Beställ boken genom att skicka ett mail till [email protected]!

4. Vinn fina prylar!
Så har vi tävlat i vår bloggkompis Wikkis senaste Tasseri. Vi har svarat på en fråga och satt en summa pengar på Snuffefonden – ni vet väl att alla fattiga katter kan ansöka om pengar till vård och annat viktigt ur den? Tävla ni också och ta chansen att vinna fina prylar samtidigt som ni räcker en hjälpande tass till våra nödställda vänner!

Puh, nu får det räcka för idag – nu hägrar sängen och soffan  🙂

LÄS OCKSÅ

(29)
(0)

13 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar