Annons
Annons

Tassa in på Wikkis stora sommarauktion!

Foto: Oscar Andersson

Bakom de coola solbrillorna döljer sig en mycket god vän till oss, nämligen ingen mindre än vår bloggkompis Wikki, som har bett oss puffa för hennes stora sommarauktion.Det gör vi så gärna, Wikki, för är det någon som gör ALLT vad hon kan och lite till för utsatta katter så är det du!

Annons

Wikki är självklart vän med Frasse och har en blogg där inläggen studsar in i rasande fart. Varhelst det finns en katt i nöd, så är Wikki där och rapporterar. Men det är lika mycket humor och skratt! Roligt och sorgligt i en salig blandning, precis som livet är!

Wikki har själv tassat ner några rader om sin auktion, där man bland mycket annat kan bli lycklig ägare till Hello Kitty-prylar, tavlor, böcker och en spargris 🙂 Alla intäkter går till Örebro Katthem.

Välkommen som gästbloggare, Wikki!

Hela alla bloggvänner!
Nu har auktionen startat på min blogg och den avslutas på söndag kväll kl 19.00. Auktionspaketet innehåller sex saker – plus en hemlig Wikki Goodie Bag som alltid! – det är skänkta saker som nu förhoppningsvis drar in en liten slant till Örebro Katthem!
Som alltid kommer den som vinner auktionen att få sätta in beloppet direkt till katthemmets konto, så att man kan vara trygg att 100% går just till katternas behov. Jag får en liten kostnad för att posta auktionspaketet och det är en kär utgift!

Vår vän Neko (Diana Wagner) har gjort det fina halsbandet av skira tygband och utvalda pärlor. Klosterkatterna och Birgitta Carlström ”gammelmatte” och matte Carina Carlström har skänkt den lilla grisen med krona. Katterna Roxy och Sambo med matte Agneta Ericsson har gett oss en söt vykortsboken med tio löstagbara roliga kattvykort. Så har mina egna människor bidragit lite också.
NosPuss till dig Frasse snygging! TassKram Wikki & crew

Vi har lagt ett bud, tassa in och lägg ett ni också! Må auktionen dra in kattiljoner med pengar till katter i nöd, Wikki! 😀
Kramar och tassklappar och massor av lycka till!

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

6 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar