Annons
Annons

Tänk INNANFÖR boxen!

Gör som jag så slipper ni onödig stress och oro! Jag ska lära er ett helt nytt sätt att tänka. Fast egentligen är det urgammalt 🙂

Tänk INNANFÖR boxen, tänk INTE i nya spinnande banor!

Men alla tjatar ju om hur bra och nyttigt det är att tänka UTANFÖR boxen, säger ni. Mjauvisst, det är ingen ände på de hurtiga uppmaningar som ni stackars tvåbeningar ständigt utsätts för. Och vad blir följden?

Annons

Jo, i stället för att lugnt lunka på i de banor som känns naturliga och trivsamma tvingas ni hela tiden ändra era vanor för att få ett mer spinnande liv. Och för att bli kreativa och intressanta personer.

– Ska jag byta ut min rostade frukostmacka mot den där supernyttiga yoghurten som man garanterat går ner i vikt av?
– Ska jag sluta äta fett? BARA äta fett?
– Måste skaffa mig en spinnande hobby – kanske Afrikansk sagoteater (jo, det finns!), Aktiekunskap för kvinnor (jo, det finns också!). Eller Astronomi – Universum från grunden. Matte blev dödstrött bara av att kolla kurslistan, och då lade hon ändå av efter ”A”..

Jag jamar: Tänk precis tvärtom i stället! Tänk INNANFÖR boxen! Följ era naturliga instinkter. Kort jamat: Gör som vi katter!

– Sov när ni är trötta. Lyssna på er kropp. Ni kanske inte kan sova 18 timmar om dygnet som jag. Men håll er inte vakna för att hinna göra något intressant eller för att ”spara” sovandet. Vila så ofta ni kan!
– Ät det ni gillar, även om det är samma som i går – och i förrgår…
– Ät när ni är hungriga – hungern är den bästa kryddan!
– Strunta i er vikt. Vi katter känner oss alltid snygga – vad vi än väger.
– Bry er inte om vad andra tycker, så länge ni är snälla och schyssta. Vi katter tycker alltid att vi duger.
– Sluta vara så jamarns duktiga. Jag gillar mig själv, och då gillar jag också mina medkatter och medmänniskor!

Tänk innanför boxen – följ din inre röst så blir du både gladare och friskare!

Till sist ett par exempel på hur man kan tänka BÅDE utanför och innanför boxen 🙂

Först, genialiska Simon´s cat:

Och så Maru, som gillar små kattonger:

Matte och jag önskar er alla en underbar helg 😀

LÄS OCKSÅ

(1)
(0)

14 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar