Annons
Annons

Tack för att ni vill vara mina vänner!

I dag jamar jag högt av glädje! Jag har räknat mina vänner och fått ihop hela 30 stycken! Och eftersom vissa kommer i par – som Cajsa och Regitze, eller rentav i grupp – de makalösa missarna – så är det egentligen ännu fler 😀
Tyvärr syns det inte att jag ler men jag försäkrar att jag är överlycklig!

Annons

Frasse430

Tack alla som har skickat in en bild och skrivit så fina brev! Aldrig trodde jag väl att jag skulle komma så många olika sorters djur inpå livet!

Människorna har jag ju redan väldigt nära, som husse:

Husseochjag:

Vissa vänner känner man igen sig i. Som de matglada katterna Frasse och  Fräsen. Och trivseltrinde Whisky! Stilige Målle och jag har också mycket gemensamt 🙂
Andra vill man blinka och vifta på morrhåren åt 🙂 Snyggingarna Selma och Hilda…  Mitzi som pussas…
Så har vi Moye och Sotis som också har egna bloggar, Lure som inte låter sig luras av morgonrockar och Melle, killen som gillar att kela.

Min vänskap med de två papegojorna Sara och Madiba (som ni kan träffa på bloggen Håkanssons Hörna här på Allas.se!) räknar jag som direkt sensationell, liksom den med den vilda kaninen och lejonet Christian.

Och inte måste man vara som hund och katt bara för att man ÄR hund och katt! Det visar min varma vänskap med Chanel, den ljuva tjuven, Cykel-Lisa och lille Elvis, familjens överhuvud!

Fler kära kattkompisar: Röda faran Åke, viljestarka Tussan, vilda Vilda, egensinnige Findus, citybonden Zack och lilla söta Stumpan.

De härliga hundvännerna: Allas korsordshund Indah, Prinsessan Grace och charmtrollet Smulan!

Tappa inte kontakten!
Vi kan väl prata med varandra via bloggen? Skriv en kommentar på en av vännerna, så får du säkert en tillbaka!

Man måste ha någon att prata med när man känner sig ensam…

Frasse400

Matte och jag försöker gå i datumordning när vi publicerar vännerna och det fungerar för det mesta men inte alltid. Men vi lovar att alla kommer in!

Så fortsätt skicka in – antingen via formuläret som ni också hittar under den lilla rutan Bli vän med Frasse! Eller skicka ett mejl till matte på [email protected].

Man kan aldrig få för många vänner!

Kram och mjau från matte och mig!

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

4 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar