Annons
Annons

Stora förändringar i bloggen!

Hej Gunilla! S� var �ntligen bilderna klara! Ha en fin vecka! Mvh Charlotte

Nu har det hänt saker i bloggen!  Ska bli så roligt att höra vad ni tycker – ni bara måste tassa in och kolla! Nytt namn och nya bilder, det är så spinnande!

Vi har alltså bytt ut den stora headerbilden och de små presentationsbilderna i bloggen. Samt gjort en ny liten skylt där man kan bli vän med oss. Bilderna har tagits av den excellenta fotografen Charlotte Strömwall, som även tog bilderna med Frasse, och vi tycker att hon har gjort ett lika lysande jobb denna gång. Layoutare Cassandra har gjort den superfina designen.

Annons

Vi har också bytt namn på bloggen till Gunilla, Simba och Tasse. Det känns konstigt, men var nödvändigt, det är ju inte längre Frasse utan Simba och Tasse som bloggar.

Det tog sin tid att byta bilder. Och det skulle det få göra. Att ta bort bilderna med Frasse var svårt för matte. Det blir ytterligare ett bevis på att bloggens store grundare inte längre finns med oss i våra dagliga liv. Men han finns för alltid i våra hjärtan, och alla inlägg och bilder med Frasse kommer att ligga kvar på bloggen, precis som de alltid gjort.

Vi kommer också att byta bilderna på våra Facebooksidor. Men det är ingen brådska, vi gör det när vi hinner och känner för det. Och samma sak gäller där, inga av Frasses inlägg eller bilder kommer att försvinna.

Och bortsett från bilderna och namnet är allt förstås sig precis likt hos oss!

Hoppas ni tycker lika mycket om de nya bilderna som vi! Och att ni liksom vi, aldrig glömmer vilken fin katt det var som en gång startade bloggen ♥

I morgon är matte ledig, så vi önskar er alla en alldeles underbart mysig helg redan i dag! 😀

LÄS OCKSÅ

(156)
(0)

46 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar