Annons
Annons

Spännande möte i Hunnebostrand

Ett oväntat och mycket kärt återseende. Det var höjdpunkten under vår minisemester. Fast den har tuff konkurrens – det är svårt att utse en enda höjdare när man har så många att välja mellan:

Höjdpunkt 1:
Mötet med Frasses vän Lure, som jag inte träffat på minst ett år. När vi kom till Roys och Britts sjöbod frågade jag utan minsta hopp om ett positivt svar om Lure var där. Jag vet ju att han fyller 18 i år och helst håller sig hemma på villaterrassen.

Annons

Men han var där! Roy bar ner honom från sovloftet och sedan hade vi en mysig stund tillsammans. Så kul att få träffa dig Lure, du är så fin och väl bibehållen, och dessutom en riktig hederskatt med ett stort, varmt hjärta!


Viktiga beslut fattas vid skaldjursdisken…


Roy och Britt har efter lång tids sökande hittat en godisautomat. Visst är den cool!

Höjdpunkt 2:
Synen av särbon när han efter att ha insett att gräset MÅSTE klippas, släpade runt på gräsklipparen under stoiskt lidande.

– Jag har faktiskt ryggproblem, sa han bittert när han såg mitt leende ansikte i fönstret.
Jag vet att du har ont käre särbo, heder åt dig för att du ändå ger dig på gräsmattan!

Höjdpunkt 3:
De gratinerade havskräftor som blev resultatet av besöket hos våra kräftfiskarvänner Roy och Britt. Särbon, du överträffade dig själv med den magiskt goda örtblandningen du toppade de halverade kräftorna med  🙂

Höjdpunkt 4:
Jag trodde inte det var möjligt – men jag lyckades få alla skyskraporna på mitt 1500-bitarspussel på plats! Nu är det bara himmel kvar, och alla pusselBITNA (obs, ordvits!) vet vilken utmaning det är att lägga en gigantisk himmel. Men jag har sommaren på mig… 😀

Fler höjdarbubblare:
Jag rensade NÄSTAN hela täppan.
Tyvärr hann vi inte köpa nya blommor så jag satte ut några av våra konstgjorda i stället – vi måste ha det inomhus Hunnebo på grund av ”bevattningssvårigheter”  🙂 Tyvärr glömde jag föreviga dem i täppan men jag försäkrar att de gör sig riktigt bra!

Alla säsongsbutiker och dito restauranger har slagit upp portarna. Sommaren är här!

Bilden ljuger:  Inget dopp denna helg – men nästa gång blir det badpremiär! 😀

Tassnot
Frasse skickar tassklappar och hälsar att han berättar om sin hotellsemester i ett särskilt inlägg 🙂

LÄS OCKSÅ

(49)
(0)

20 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar