Annons
Annons

Sommarens hetaste fråga – ska jag byta kläder?

Ibland önskar jag att jag inte var så välklädd. Eller rättare jamat – pust – att jag kunde byta kläder ibland.

Katten Frasse kopplar av på sin favoritlåda

Till något svalare då, alltså. När sommaren kommer hänger jag in min grå kostym i garderoben och hoppar i stället i – hmjam, vadå?

Annons

Gråvit hankatt som ligger på en låda

Kanske shorts och t-shirt? Röda shorts och vit t-shirt? Svart drar åt sig värmen så det går bort. Kanske brunspräckliga shorts och vit t-shirt? Eller helvitt – vitt stöter ju bort solstrålarna… Skulle jag klä i det? *grubblar*

Jag kan ju också fega och ta grå shorts. Med en vit t-tröja till kan jag visa upp mig i all min sedvanliga prakt, sval och skön…

Katt sitter i fönster och spanar

Det är bara ett aber… Hur blir det med de otäckta delarna av min kropp? Ska ben, tassar och svans vara bara? Alldeles kala? Hujam, det skulle se förfärligt ut! *ryser*

Jag tror jag avvaktar med klädbytet och behåller min kostym. Som tur är fick matte den lysande idén att flytta min favoritlåda till fönstret. Där ligger jag nu mest hela dagarna och njuter av fläktandet från fönsterspringorna.

Katt spanar i fönster

Jam, som ni förstår är min vistelse på Hotell Mormor över för denna gång och jag är hemma igen – jamarkul att få träffa er alla igen! 😀  Det har som vanligt varit en mycket trevlig semester, med tiptop service och ompyssling. Något mindre mat, med tanke på min diet, men faktum är att jag inte har lidit så mycket av det. I den värme vi har haft tappar till och med en pålitlig storätare som jag aptiten en smula 🙂

Katt som sitter med bakbenet lyft

– Du väger exakt lika mycket nu som när du checkade in på Hotell Mormor, sa matte efter att ha vägt först sig själv och sedan oss två tillsammans, och räknat ut mellanskillnaden – det är enda sättet att få min vikt konstaterad 🙂

– Jamarbra jobbat, Frasse! Det är inte lätt att hålla vikten på semestern.

Som belöning för min tappra kamp fick jag en portion Gourmet Gold, kyckling i tomat. Min absoluta favorit, hurrjam!

I morgon måste matte jobba med annat så vi önskar er alla en riktigt härlig helg redan i dag! 😀

LÄS OCKSÅ

(66)
(0)

32 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar