Annons
Annons

Sommarbrev från Whisky: Jag tar tass om matte när hon har ont

När kroppen värker och livet känns tungt, är det bra att ha en expert på spinnhealing och tassage i närheten. Det har katten Whiskys matte Anne-Marie, och därför har deras sommar varit mysig och rolig, trots mattes problem.

Annons

Före detta hemlöse Whisky och hans matte är gamla, mycket kära vänner till oss. Med detta brev sänder de massor av varma sommarhälsningar till oss alla 😀

Hej på er, alla mina fina vänner!
Hoppas alla haft en skön sommar. Det var ett tag sen jag hörde av mig. Jag mår bara toppen, men inte min matte som har ont i lederna. Men vi försöker göra massa skoj i alla fall. Matte säger att man ska göra det bästa av sitt liv, och det gör vi nog till 100%. Annars blir allt så himla tråkigt 🙂
Jag hjälper till så gott jag kan fast jag är en katt 🙂 Det sägs att människor med husdjur mår lite bättre, och så är det så mysigt med en trogen liten kompis. Vi har varit ute och campat med vår husvagn i sommar. Var en vända till soliga Öland, och till vackra Roslagen. Vädret har väl varit si och så, men man får göra det bästa av det hela. Regniga dagar kan man kura i sin fåtölj, det har jag gjort i sommar. Ha det nu så bra allihopa tills vi hörs igen!
Kramar och nosbuffar till er alla från katten Wisky och matte Anne-Marie

Tusen tack för brevet Whisky, vi blir alltid lika glada när du och matte hör av er! Håller tassar och tummar att mattes leder slutar värka!

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

11 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar