Annons
Annons

Somliga kan inte sluta i tid… och tur är det!

Somliga kan inte sluta i tid. Vet inte när det är dags att sätta stopp. Men det finns hjälp att få! Se på bilden av den gigantiska grytan nedan så förstår ni vad jag menar 🙂


Bredvid jättegrytan ser ni den söta minifonduegrytan jag gav särbon i julklapp. Det borde nog varit jag som fått den i stället 🙂

Annons

Särbon tillhör de kockar som alltid gör för mycket mat.


Kycklinggryta med apelsinsmak, det är mat för en katt… 🙂

– Det är som ett gift i kroppen. Jag bara handlar och handlar och lagar och lagar. Kan inte sluta!

Gunilla Hedenby med champagne och födelsedagspresent
Även lite till åren komna födelsedagsgrisar gillar presenter… Tina och Kim i bakgrunden.

Men visst är det oändligt mycket bättre än att laga för lite! Det är inte bara vi tvåbenta familjemedlemmar som slickar oss om munnen när vi tänker på alla deliKATTa rester, en viss matglad, pälsklädd herre ser också fram emot när matte kommer hem, lastad med väldoftande, proppfyllda matpåsar 🙂


Jag hade beställt Schwarzwaldtårta, kände för en riktig klassiker.

I helgen firade vi min födelsedag i efterskott med stor familjemiddag. Alla var där – nej, föresten, det fattades en person! En liten dam vid namn Klara som med all säkerhet hade stulit hela föreställningen om hon varit där 🙂

Vi tröstade oss med god mat och dryck (alla) och försenade presenter (jag) 😀

Gunilla klipper buskar
Denna jättesekatör blev lite för mycket för er bloggerska…

Oskar med vattenslangen
…men tack och lov fick jag hjälp av Oskar!

Dagen efter firandet, i går alltså, blev det till att stiga upp redan klockan nio. Visst hade det varit bättre att städa först och fira sedan! Nio en helgmorgon är annars en tidpunkt när jag ligger utslagen i sängen, döv för alla försök till kontakt från omvärlden. Detta vet alla, och i vanliga fall är det ingen som vågar ringa mig före tolv. Men nu hade påbud utgått från bostadsrättsföreningen, och eftersom jag missade förra städdagen var det inget att be för, jag måste upp.

Eivor tar in växterna för vinterförvaring
Till skillnad från mig vet Eivor vet hur växter ska skötas.


Det finns fortfarande blommor kvar…


…och tack vare Eivor pryder några nu våra postfack!

Men när jag väl var uppe gick det riktigt bra och med hjälp av grannen Oskar klippte jag frejdigt ner gårdens alla buskage samt sopade i källaren.


Hemma väntade en viss kattherre otåligt på mat och mys 🙂


Kom och lägg dig då, matte!

MEN så skönt det var att få krypa ner i sängen med bok och katt efteråt!

LÄS OCKSÅ

(26)
(0)

18 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar