Annons
Annons

Snabeldrakar suger – tacka vet jag kattomobiler!

Jag är en av de många som hatar snabeldrakar. Alla utom en – se kattomobilen i den vanvettigt roliga filmen nedan 😀


Vilken tråkig, ful klump! Men än så länge håller den åtminstone tyst…

Men bortsett från denna kombinerade dammsugare och kattbil anser jag att är snabeldrakarna hemmets värsta fridstörare. Och jag vet att jag inte är ensam om denna åsikt. Faktum är att vi är så många motståndare att jag anser att vi borde bilda en grupp. Katter mot Snabeldrakarna, det låter inte så dumt, eller vad jamar ni?

Annons


När den börjar brumma är det bara att fly fältet så fort tassarna bär…

Eller Snabeldrakar suger – lite ordvitsande är aldrig fel, hihi… 😀

I alla fall, det är dags att sätta ner tassen ordentligt, tycker jag. När man läser om hur kompisar som Ida blir brutalt bortkörda från sina mysplatser och finner dem renrakade från pälsstrån vid återkomsten, blir man både arg och sorgsen.


Tur snabeldrakar inte kan hoppa…

Ingen gillar snabeldrakarna, inte ens tvåbeningarna. Matte svär ve och förbannelse över vår varje gång hon motvilligt tar fram den ur städskåpet. Och jag flyr för livet så fort den börjar brumma.

Jag vet inte hur mycket en motståndsrörelse kan påverka den allmänna kattityden mot drakarna. Men det är värt ett försök, tycker jag. Kanske kan vi på sikt minska antalet drakar och antalet gånger de används per år. Tills vi har lyckats med detta kan vi roa oss med att skratta åt eländet, se film nedan 😀
Vi tackar vår facebook-kompis Anna för tipset!

LÄS OCKSÅ

(12)
(0)

31 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar