Annons
Annons

Skräckslagen matte såg Simba på väg över muren…

Katten-Simba-trad

Vilken dramatik jag, Simba ställde till med ute på gården i helgen! Matte blev så rädd att att hon alldeles tappade koncepterna.

Katten-Simba-mur

Men som tur var tappade hon inte sin iPhone! Därför är ögonblicket när jag gjorde mitt redan legendariska rymningsförsök förevigat, så att ni, kära vänner, med egna ögon kan se hur jag går till kattack mot muren!

Annons

Katten-Simba-mur2
Här är jag på väg över muren…

Det hela hände på ett ögonblick. Ena stunden satt jag i godan ro och filosoferade under granen, i nästa sekund satt jag nedanför muren med darrande bakben, redo att hoppa…

Mur-gran

Den här gången kom jag inte hela vägen. Matte säger att hon hörde mina klor krasa mot murens ovansida. Men jag fick inte riktigt grepp och gled därför ner på vår sida om muren igen.

Bakgard
Här är gården som ligger på andra sidan muren.

Men nästa gång ska jag lyckas!

– Det blir ingen nästa gång, det ska jag bli kvinna för, sa matte bestämt när vi satt och hämtade oss på filten efter all dramatik. Tur ni har selar, för hade du kommit över till andra sidan hade vi kanske aldrig fått se dig igen…

Här darrande matte på rösten, och jag fick lova dyrt och heligt att hålla mig i skinnet.

– Men jag håller ögonen på dig ändå, varnade matte. Och dig med Tasse, inbilla er inte att ni får springa omkring på andra gårdar på egen tass!

Men trots matte oro är hon väldigt glad att vi börjar gilla utelivet mer och mer. Och det är vi också, det är härligt att ta sig en runda på gården ibland, särskilt nu när det är varmt och gott i solen 🙂

Tassnot: Detta inlägg är skrivet i all hast – matte är just nu vikarierande textredigerare och har inte så mycket tid över till bloggen. Så vi hoppas ni har överseende med att vi inte är så aktiva på ett tag nu. Men så fort vi får chansen hör vi av oss, det lovar vi!

LÄS OCKSÅ

(66)
(0)

16 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar