Annons
Annons

Simba: Min haka är inte svart längre!

För en tid sedan jamade jag, Simba, om den tråkiga svarta fläcken på min nos. Nu har jag stora nyheter!

Ledsen kattunge

Fläcken blir mindre och mindre!

Jag ser inte riktigt glad ut på bilden ovan, men skenet bedrar – jag är jamarglad över att fläcken har blivit mindre! Snart kan jag förhoppningsvis visa upp min snövita nos i all dess glans, utan skönhetsfläckar, hurrjam!

Annons

Kattunge med kattacne

Nu funderar vi såklart över vad denna förbättring kan bero på. När vi skrev om min fläck – som förmodligen är så kallad svarthaka – fick vi många goda råd av er vänner, och ett som ständigt återkom var att vi skulle byta ut våra plastskålar mot skålar i glas eller keramik. Detta har vi gjort, och kanske är det därför som fläcken slår till reträtt.

Ett annat råd vi fick var att badda fläcken med olja. Detta har vi faktiskt inte gjort, och det underlättar på sätt och vis sökandet efter orsaken till mitt tillfrisknande. Det är bara en sak vi har förändrat och det är skålarna.

Tigrerad kattunge i profil

Sedan kan det ju också vara så att fläcken hade försvunnit ändå. Men vi fortsätter med glas- och keramikskålar, det är ju dumt att chansa!

Tassnot: När vi sökte på nätet på svarthaka såg vi att vår bloggvän Findus i Stationskattsgänget också drabbats. Hoppas att du också har blivit bättre, Findus!

LÄS OCKSÅ

(67)
(0)

16 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar