Annons
Annons

Sex prylar på en gång – katten vilken superpresent!

Äntligen!! Kan vi visa våra fantastiska julklappar, alltså!

kattleksaker-foderautomat

Vi har väntat och tjatat och nu har lata matte äntligen fått tummarna loss och lagt in bilderna. Inte en dag för tidigt, matte!

Matte försöker skylla på att hennes jobb har flyttat, vilket har varit en stor och omfattande händelse. Men herrejam, vad är väl en flytt av Aller Media jämfört med ett sexdelars leksaksset för katter?

Annons

kattleksak-klosmatta

Vi fick alltså sex julklappar i en enda kartong! Allt detta fick vi: 1. En foderautomat. 2 En bollbana (likadan som den vi har så vi kan förlänga den). 3. En Play N Scratch klösbräda med bollbana. 4. En massagebräda. 5. Ett rör med matCosma Snackies med kyckling – mycket gott som ni ser 🙂

snackies-katt

Men, jamar ni nu – det var ju bara FEM prylar! Njam, det blir sex eftersom bollbanan är dubbel och kom i två paket. Och eftersom vi redan har en dubbel bollbana kommer vi att få en JAMARSTOR nu 🙂
Och som extragrej fick vi två påsar kattmynta!!

Matte tog cirka en miljon bilder av oss och prylarna men tyvärr var det en mörk dag så de flesta blev suddiga. Men hon filmade när vi lekte med prylarna och det blev rätt så ok, tycker vi. Så här kommer några korta filmsnuttar som avslutning!

Tassnot: Det fanns en jamarfin sak till som kom med prylarna – men den spar vi till nästa inlägg! 🙂

MER OM LEK OCH PRYLAR

Knasiga bilder på lurifaxen Tasse!

Vad katten är detta för en konstig självgående pryl!

Frasse använder bollbanan på sitt eget sätt…

LÄS OCKSÅ

(45)
(0)

4 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar