Annons
Annons

SEMESTER-dags för matte och katter!

Barn som hoppar och skrattar.

Så här glada är delar av vår familj nu! Och det beror på att det har blivit dags för SEMESTER! Bara en vecka, men på den tiden hinner både matte, katter, särbo och bonusdotter med sambo och barn ge sig ut i vida världen 😀

Annons

Två glada badare vid poolen.

För de tvåbenta är målet hotell Althea Beach i Fig Tree BayCypern – där vi nu räknar oss som stamgäster efter sammanlagt fyra härliga semesterveckor där 🙂 Klicka HÄR och HÄR för att se fler bilder och läsa mer om ett av våra favoritresmål!

Allt är av högsta klass på Althea Beach – maten, baden, servicen, underhållningen. Och eftersom de erbjuder all inclusive är det ett perfekt resmål för småbarnsföräldrar i behov av avkoppling.

Så Kim och hennes sambo Patrik ser fram emot en veckas ompyssling och vila. Nye familjemedlemmen Sam har ingen aning om vad som väntar, men storasyster Klara är ungefär så förväntansfull och uppspelt som på översta bilden 😀

Men, undrar nu alla våra bloggvänner – hur blir det med Simba och Tasse??? Ja, så här kommer de att fira sin semester:

Katt vid balkongdörr.

De checkar in på Hotell Mormor, och ser även de fram emot en vecka av högklassig service och mat 😀 Det blir första gången de stannar över natten hos mormor, men hon är ju van kattmänniska så det ska säkert gå bra!

Katter vid fönster.

Vi hörs om – hm, låt mig se… drygt en vecka, kanske nästan två, för det är ju lite helger emellan också 😀 Men så fort vi kan kommer vi med en rapport om vår Cypernvecka!

Till dess – ta hand och tass om er, kära vänner, och må solen lysa över oss alla! 😀

LÄS OCKSÅ

(218)
(0)

20 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar