Annons
Annons

Se de unika bilderna av matte på gymmet!

Bilderna är unika. Men låt er inte luras av de glada leendena, de är genomfalska! Fast det är faktiskt sant att matte otroligt nog befinner sig i en träningslokal.

Hur har detta kunnat ske? Förklaringen är enkel: Det var ett tjänsteärende. Mattes chef Ingrid tyckte att det vore trevligt om två av Allas medarbetare testade gymträning. Hon valde matte och hennes blogg- och krönikörkollega Charlotte Silfverberg. En av dem skulle representera en person som ville träna och hålla formen . Den andra skulle vara motståndare till all form av träning. En utpräglad soffliggare, som gärna skulle lägga krokben för passerande joggare och putta ner de där hyperaktiva typerna från deras träningsmaskiner…
Gissa vilken typ matte fick representera… 🙂

Annons


Matte i träningstagen med tränaren Carlos Wedin och fotograf Karin Oddner.

Men matte var tapper. När hon väl hade åtagit sig uppdraget bekämpade hon sin lust att genast göra helt om och jogga ut i omklädningsrummet igen. Men det kostade på.
– Det borde kallas gumträning i stället för gymträning, muttrade hon när hon kom hem och genast la sig i soffan med mig ovanpå.
Stackars matte!

Nåjam, tränaren Carlos WedinStudio S i Hjärup var tydligen en både trevlig och förståndig man som inte väntade sig några mirakel.
– Det räckte om jag testade lite. Men jag är ändå helt slut, sa matte efteråt. Om det ändå inte vore så fysiskt ansträngande att träna!

Jag tycker matte ska göra lite gymnastiska övningar i hemmet i stället. Som vi katter. Se på bilden hur jag stretchar tårna medan jag intar en yogaposition. Samtidigt kör jag lite pälsvård. Jama om simultankattacipet! Kan förresten varmt rekommendera min kompis Gustavs utmärkta och instruktiva inlägg om stretching som han publicerade för ett tag sedan.

Träna med mig och Gustav, matte!
Matte nickar instämmande.
– Du har rätt Frasse, det blir både enklare och mindre ansträngande!

Läs hela reportaget om matte i gymmet i Allas nummer 3, finns i butikshyllorna nu!

Varför slösa på krafterna i onödan?
Matte älskar denna film där två katter är mycket tveksamma till att tassa på ett löpband. Jag tycker att de är jamarsmarta!

Ha en underbar helg, alla! 😀

LÄS OCKSÅ

(2)
(0)

25 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar