Annons
Annons

Så här trodde ni aldrig ni skulle få se mig!

Stoppa pressarna! Unika bilder av mig i en situation jag aldrig i hela mitt liv trodde att jag skulle hamna i!

Katt klättrar i träd

Vem kunde ana att jag, en inbiten innekatt som knappt gitter hoppa upp i klösträdet i vardagsrummet, skulle börja klättra i riktiga träd? Inte jag i alla fall – det var matte som plötsligt fick för sig att jag skulle få ”uppleva känslan” när vi tassade ut en sväng i söndags.

Annons

Katt klättrar i träd

– Bara en gång Frasse! Vem vet, du kanske får en ny hobby på köpet! Lite trädklättring för att fördriva tiden, det är väl inte fy jam?
Jahajam, känslan av att sitta uppflugen på en gren, utan att ha en aning om hur man ska ta sig ner, skulle det vara något roligt, menar du matte?

Närbild på fin grå vit katt
Jag var mycket coolare på gården den här gången!

 

Efter en halv minut i trädet hade jag fått nog. Lyckades faktiskt ta mig ner för egen maskin men tyvärr hann inte matte fånga det på bild.

Fast lite spinnande var det ändå där uppe i trädet, det måste jag erkänna. Kan nog tänka mig att sitta där och filosofera ibland – fast då ska jag be att få ta mig upp på egen tass tack, inte bli upplyft och ditsatt som en annan leksakskatt. Hör du det, matte!


Lite buskspaning, inte mycket skydd man får än så länge…

Som ni förstår var det en händelserik dag på gården. Jag vågade vara ute lite längre den här gången – cirka 20 minuter jämfört med bara tio förra gången.
– Bra tassat, Frasse! jublade matte.

Fin grå vit hankatt
Måsarna höll sig borta även denna gång. Och matte har lovat att vakta mig som en hök och jaga bort dem så fort de dyker upp. Så kanske, kanske, kan jag börja njuta ordentligt av mina utevistelser igen. Håll tassarna att det blir så, nu är ju våren på intass och den vill jag inte missa!

Missa inte mattes krönika Tjejsnack i veckans nummer av Allas (14/15)! Denna gång skriver hon om hur olika hon och särbon ser på deras relation 🙂

Ha en underbar helg, alla! 😀

LÄS OCKSÅ

(46)
(0)

48 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar