Annons
Annons

Puff har tassat över bron – nu återförenas hon med Piff

"Älskade, älskade lilla Puffen, jag blev tvungen att släppa dig och låta dig tassa vidare."

Närbild på spräcklig katt

Så skriver Puffs och Gustavs matte om det smärtsamma beslut hon tvingades ta för drygt en vecka sedan.

Länge var de två systrar som turades om att retas med den lite äldre Gustav, huvudkatt för bloggen Jag – Gustav. För två år sedan blev Piff akut sjuk och förlorade kampen mot sjukdomen. Nu är även Puff borta, och Gustav är ensam katt kvar.

Annons

Puff drabbades av cancer, och behandlingen gav inte det resultat alla hade hoppats på. Här är ett utdrag ut mattes rörande blogginlägg om Puff:

I morse fick du kväljningar, och jag såg att du mådde dåligt. Jag förstod att samtalet nu måste ringas, att jag måste bortse från min egen sorg och saknad efter dig. Du lilla katt, som blev mig så oändligt tillgiven sedan din syster dog för två år sedan. Du höll alltid koll på var jag var, och hoppade snabbt upp i mitt knä när jag satte mig. Då lade du dig litet på sidan på min vänstra arm, så jag kunde klia magen. Och så skulle jag samtidigt hålla i baktassarna och smeka dem. Då njöt du som allra mest.

Här är hela inlägget om Puffs bortgång

Vi tänker på dig Puff, och på din familj som nu lever med sorgen och tomheten. Många tröstande kramar och tassklappar från oss ♥

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

4 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar