Annons
Annons

Problem med kommentarerna? Kolla här!

Vi har haft stora problem att umgås med våra vänner den senaste tiden. Det går nämligen inte att kommentera på många av våra kompisars bloggar.

Självklart vill vi hitta en lösning på detta och därför innehåller dagens inlägg en länk till bloggen Min plats i solen (en blogg som är lite annorlunda än våra kattfokuserade bloggar men verkar väldigt fin och trevlig ändå :-))
Där finns nämligen en manual för hur man gör för att komma till rätta med problemet. Vi tackar bloggaren Lotta för denna utmärkta och instruktiva manual!

Annons

Hoppas att ni som har Blogger/blogspot-bloggar vill ta er tid att kolla på detta. För vi tycker att det är jättetråkigt att inte kunna:

– Säga krya på er till Jippi, Mynta och Goe.
– Uttrycka vår sympati för Dui och Decos kloklippningstrauma.
– Jubla åt Findus, Isaks och Rasmus härliga bild på ostpanerad torskfilé.
– Berätta hur spinnande vi tycker det är att läsa om hur nya bloggkatten Blitz kom till Södertälje katthem.
– Snacka idrottsgala med Fru Eriksson.
– Jama om mattes rymning med Skyggisfamiljen.
– Säga krya på dig till Klosterkatternas matte.
– Diskutera Maurice och Kajsas roliga lista.

Så därför gör vi det här i stället!

I inlägget vi länkar till skriver Lotta att det funkar att kommentera om man har delningsknappar till Facebook etc under sina inlägg. Har man inte det blir det en vit sida eller så hänger sig bloggen. Eller så kommer kommentarerna fram men det finns ingen ny ruta att skriva sin egen kommentar i. Suck…

Vi har kollat och detta verkar stämma. För hos till exempel Kjelle Bus, Hjulia, Smulan och Amanda och Katten Gustav finns det delningsknappar och där kan vi också kommentera.

I Lottas inlägg står det hur man gör för att skaffa delningsknappar. Hoppas att detta kan vara till hjälp för alla er som undrat varför vi inte kommenterar!

Vi lägger ut länken på Frasses facebooksida också.

Hör gärna av er och säg vad ni tycker! Vi har Word Press OCH delningsknappar (se nedan) så det funkar förhoppningsvis att kommentera hos oss 🙂

LÄS OCKSÅ

(2)
(0)

14 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar