Annons
Annons

Packat och klart – trodde jag…

Det är så typiskt! Man förbereder sig minutiöst, lever i ett lapphav – och så glömmer man ändå en av de viktigaste prylarna!


Håhåjajam, om matte bara hade bett mig om hjälp hade hon sluppit alla bekymmer…

Annons

I går kväll for jag runt som ett torrt skinn i lägenheten. Jag skulle PACKA – en av livets största utmaningar för mig. I dag åker vi till Hunnebostrand på en vecka och ni anar inte hur mycket man behöver ha med sig till en fullt utrustad lägenhet med massor av reservkläder i garderoberna…

Först framåt nattkröken var jag klar och ställde stolt ut den stora resväskan i hallen. Resväskan frågar ni kanske – behöver hon verkligen det för en vecka i Hunnebo? Svar: JA! Är man packningshysteriker så är man, och då måste man vara helgarderad. Det kan bli snöstorm, det kan bli hällregn, det kan bli strålande sol – och varje väderlek kräver sin outfit…


…men jag är ju hos mormor och kunde därför inte tassistera vid packandet.

Givetvis skulle ryggsäcken som jag har med mig till jobbet varje dag också med. Ställde alltså den bredvid väskan, gick och la mig och sov sedan den hårt arbetande packarens vederkvickande sömn.

I morse la jag ner min lunchmat i ryggsäcken, ringde efter en taxi, rullade ut resväskan till hissen, låste ordentligt, åkte till jobbet, släpade upp väskan, ställde den bredvid mitt skrivbord – och kom på att jag glömt ryggsäcken hemma!

 

Så det var bara att åka hem på lunchen och hämta väskan. Särbon ska nämligen hämta mig vid jobbet som ligger nära E6:an för att vi ska vinna tid och hinna till Laxbutiken utanför Falkenberg innan de stänger vid 19. Och särbon har just nu inga extranycklar till min lägenhet. Suck…

Men det löser sig – som packningshysteriker är man van vid att det krånglar med bagaget. Och jag har ju mysiga dagar att se fram emot!


Kanske vi köper havskräftor av Roy och Britt… 

Men inte nog med detta – jag glömde även skicka med Frasse hans favoritlåda när han reste till Hotell Mormor i söndags. Detta misstag kan dock avhjälpas om saknaden blir för stor, för mormor har extranycklar. Hittills har han inte klagat utan verkar slappa på i godan ro i favoritfåtöljen, garderoben eller på sängen 🙂

 
Och då får vi träffa Frasses vän Lure!

Nu dröjer det ett tag tills vi ses igen – i mitten på nästa vecka är vi tillbaka på bloggen. Ha det underbart till dess, kära vänner! 😀

LÄS OCKSÅ

(43)
(0)

11 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar