Annons
Annons

Oväntad gäst och present med oanade följder…

Så här slutade julfirandet för somliga av oss. Och det värsta är att den drabbade inte fick något medlidande utan tvärtom blev utskrattad 😀

Bygga_dockskap

Vad ni ser här är ett gigantiskt dockskåp under uppbyggnad. Särbon är den ende som har sett det i färdigt skick – i affären – och han försäkrar att det är ENORMT.

Annons

Och den som fick uppdraget att bygga ihop detta fantastiska dockhus var Klaras bonuspappa Patrik. Hur  djup måste inte kärleken vara när man stoiskt accepterar att tillbringa resten av sin dyrbara ledighet med att försöka få miljoner dockskåpsdelar att passa ihop? Heder åt denne man!

Julen var sig inte riktigt lik i år. På grund av släktåtaganden blev det två julaftnar, både den 24 och den 25. Så bilderna visar dels lilla julafton, med er bloggerska, sonen, särbon och mormor, och stora julafton där även Kim med familj var med.

Julbord hos Staffan Wictorin

Julbord hos Staffan Wictorin

Strävhårig tax

En oväntad gäst dök upp, nämligen hunden Minion, som tillfälligt har hyst in sig hos Kim, Klara och Patrik. En hjärtesnäll liten strävhårig taxtjej som tillbringade hela kvällen med att ivrigt tassa runt i lägenheten och sedan tvingades sova typ ett dygn för att komma i kapp igen.

Julmys

Nå, blir det någon mat eller?

Barn vid julbord

Barn lägger julklappar under granen

Barn lägger julklappar under granen

Julklappsutdelning hos Staffan Wictorin

Jag hade hittat en kanonbra julklapp till särbon, nämligen en (jul)duk som heter Hunnebo! Den kom självklart till användning direkt!

Julklapp

Kalle fick en mysko musikpryl av sina päron – varken jag eller särbon fattar vad den har för funktion. Spela på den som särbon gör kan man i alla fall inte 🙂

Trött strävhårig tax

En härlig och intensiv julhelg – det var nog inte bara Minion som behövde ta sig en extralur efter allt hålligång 🙂

PS. Min julklapp var rena skrällen – vad det var får ni se i kommande inlägg 😀

LÄS OCKSÅ

(2)
(0)

10 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar