Annons
Annons

Om man ändå hade modet att bli mjukis på heltid

Frasse bär dem dygnet runt. Särbon nästan all sin vakna tid. Det är bara jag som fegar ur. Jag talar om mjukisbyxorna, denna underbara uppfinning, utan vilken livet inte vore värt att leva. 

Varför är de så många? Misstänker att mjukisarna håller på att ta över...

Så fort jag kommer inom dörren kastar jag av mig kläderna och hoppar i mjukisarna. Min dröm är att bära dem  dygnet runt som Frasse. Men jag vågar inte. Hela helgen tillbringade jag förvisso i mjukisarna. Men när jag smet ut för att handla mat svek modet och jag tog på mig jeansen.

Annons

Jag vet att du är avis på min päls matte...

Mjukisbyxorna är det mål allt jag gör leder fram till. I kombination med en soffa eller en säng blir de paradiset på jorden. Därför var det en given sak för mig att gå med i gruppen ”Vi som älskar mjukisbyxor” på Facebook. Och därför är det också självklart för mig att hylla dem med ett särskilt blogginlägg  🙂

Finns de med fyra ben? Fyjam, så jobbiga att komma i...

Frasse föddes i mjukisar. Hela hans kropp är täckt av en underbar, flexibel mjukisoutfit av päls. Vart han tassar, följer mjukiskostymen med.  Den kostar inget och behöver aldrig bytas ut. Daglig tvätt är det enda som krävs för att hålla den ljuvligt fräsch och följsam.

Min mjukisoverall är mycket mer lättskött...

Särbon har inte päls men besöker obekymrat både affärer och banker iförd mjukisar, och får därmed mer mjukistid . Själv har jag ännu inte vågat ta klivet in i den totala mjukisvärlden. Men den dag ska komma när jag likt Frasse glatt möter vem det vara må i vilket sammanhang som helst, i ett par gamla härliga, väl inburna mjukisar!

Enda haken är att mina mjukisar inte har samma fina passform som Frasses. Och visst är det kul att klä upp sig också… 🙂

LÄS OCKSÅ

(14)
(0)

24 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar