Annons
Annons

Nytt brev från gammal vän – Whisky om sitt liv som hemlös

Tappa inte kontakten, skrev vi i fredags. Och då kom det ett brev om hemlöshet och snälla människor från vännen Whisky

Whisky72

Minns ni Whisky, den coola killen med den sköna fåtöljstilen? Den trivseltrinde livsnjutaren som har så mycket gemensamt med Frasse? Nu har Frasse fått ett nytt brev av sin kompis – Whisky kände att han ville berätta mer om sitt spännande liv.

Annons

Whiskys brev visar att det kan dölja sig tragiska historier bakom de mest idylliska ytor…

Hej Frasse!
Hoppas allt är bra med dig. Här kommer lite mer om mitt förflutna.
När jag var liten bodde jag hos en flicka som tyvärr inte kunde ha mig kvar. Då blev jag hemlös men som tur var fick jag komma till katthemmet Fiahemmet i Norrköping.
En dag i augusti 2009 kom husse Leif och matte Anne-Marie dit och sökte en ny katt. Deras gamla katt Jack hade fått komma till katthimlen, hela nitton år blev han. Det blev så tomt i lägenheten i Nyköping, tyckte de. Vilken tur jag hade som kom till just dem! De tar verkligen hand om mig och ger mig all kärlek i världen.
Jag såg förresten bilder på dig som liten, så otroligt söt du var! Tyvärr finns det inga kort på mig som liten men jag har faktiskt varit det, tro det eller ej 🙂

Allt gott till er.

Mjau mjau!

Matte och husse hälsar!

Stort tack för ditt brev Whisky! Så himla bra att det finns katthem – och snälla hussar och mattar förstås!
Och så roligt att du vill hålla vänskapen vid liv 😀 Hoppas att många andra följer ditt exempel!

Massor av klappar och tasskramar till er alla från Frasse och matte!

LÄS OCKSÅ

(10)
(0)

4 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar