Annons
Annons

Nyårshälsningar från gamla kära vänner

Vi har fått nyårskort! Det första är från Musse, vars frisyr väckte en hel del uppståndelse här på bloggen för en tid sedan, klicka på länken så får ni se… 🙂


Musse – innan han klippte sig…

Här är Musses brev till oss:

Annons

Hej Gunilla och Frasse!
Hoppas allt är bra med er! Under hösten hade Musse en lång period med trötthet och o-matlust och det bidrog nog till att vi inte var så aktiva med skrivandet… Vi besökte Werner – Bästa Veterinären i Hela Världen – som ni kanske kommer ihåg. Njurarna var ansträngda, sa han, annars tyckte han att Musses kondition var skaplig med tanke på åldern.
Vi la om kosten. Inget torrfoder, ingen burkmat förutom Sheba och Gourmet Gold (fast de räknas väl inte som burkmat(?!), däremot laxfilé, kyckling, ett och annat rått ägg, mosade grönsaker… mat från våra kastruller över huvud taget.
Han har ökat i vikt, pälsen är blank och fin (han är suverän på att putsa sig! och jag får kamma honom igen) och svansen är den praktfulla plym den var förr.
Han äter, sover, tar en promenad, leker lite värdigt, sitter i terrassfönstret och studerar gästerna vid fågelborden. Att han är 17 ½ är det rätt svårt att tro….
På bloggen kan vi se att både Frasse och matte hade en God Jul tillsammans med nära och kära. Vi hoppas att ni får ett riktigt Gott Nytt År också!
Spinn & Kurr & Mjau från Musse och Annrika!

Den andra nyårshälsningen kommer från Birgitta, som skrev ett så gripande brev till oss om sin sorg efter katten Murre.


Murre

Här är brevet från Murres matte:

Hej Gunilla och Frasse!
Vill önska er ett Gott Nytt År. Jag har inte skaffat någon ny katt efter Murre men passar på att skämma bort grannens katter så fort jag får tillfälle.
Kramar Birgitta

Tack för era fina nyårshälsningar, Musse, Annrika och Birgitta! Härligt att höra att Musse är i så fin form och att du Birgitta, har grannens katter att umgås med tills du får en ny, alldeles egen pälsklädd vän igen 🙂

Vi önskar er alla ett riktigt fint 2012!

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

2 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar