Annons
Annons

Nya vänner: Vilken skräll när fyra hittekatter tassade in!

Det började med en våldsam knall och ett samtal till polisen. Och det slutade med att matte Gunilla fick fyra vänner för livet 🙂


SPINN off-effekten Chicko.

Fyra katter, det blir sexton tassar som ständigt trummar mot lägenhetsgolvet. Fyra kompisar som ständigt hittar på bus. Och fyra bloggkompisar till Frasse! 😀 För när Mimmi, Chicko, Tarzan och Sessan väl var intassade och hemtama hos matte dröjde det inte länge förrän de hade överjamat henne att hjälpa dem starta Katternas blogg 🙂

Annons

Här jamar Mimmi, Chicko, Tarzan och Sessan om sig själva:

Mjau vi läste hos Aamor att du, Frasse ville att vi skulle skriva in oss som vänner här, så då jamar vi det! Så alla som inte känner oss här hos dig Frasse, så ska vi berätta lite mer om oss 🙂


Mimmi – rena fyrverkeriet 🙂

Mimmi, 13 – kom som ett fyrverkeri
För lite mer än tolv år sedan, så satt jag på mattes uteplats på själva nyårsnatten och hörde en massa smällare på nyårsnatten. Usch vad rädd jag blev! Minns inte hur jag kom in på mattes tomt, men i alla fall så såg jag en tvåbening som hämtade in mig. Så GLAD jag blev att få komma in i värmen en stund! Sedan ringde min nya matte till polisen och undrade om någon hade ringt om en bortsprungen kattunge. Men ingen hade ringt. Matte satte upp lappar men ingen svarade på dem. Så efter det fick lilla borttappade jag stanna hos min nya snälla matte *spinner*


Tarzan -tvingades flytta ut.

Tarzan, 8 – blev utkörd
Jag bodde först hos två tvåbeningar som inte ville ha mer än två katter. Hade jag stannat kvar där så hade vi varit tre där och det tyckte den ena tvåbeningen var för många *gråter*
Så den där tvåbeningen frågade matte om hon kunde tänka sig att ta hand om lilla mig också. Jo jamarns gärna sa matte, så nu bor jag också här hos snälla matte *spinner*


Chicko – se även översta bilden 🙂

Chicko, 10 – en SPINN off-effekt
Det var så här att matte tänkte leta efter en kattkompis till Mimmi och hon sökte på en kattsajt som då hette Spinn – tror inte att den finns mer. Men då var det någon från Kattkommando Syd som sände några bilder på mig till matte, så hon skulle få se hur söt jag var. Matte bestämde sig på en gång att hon ville ha mig. Så då  åkte någon från Blekinge KKS hit där vi bor med mig, och matte var och mötte mig vid stationen. Så sedan dess bor jag oxå här hos vår jamars snälla matte *spinner*


Fönstertittaren Sessan.

Sessan, 6 – tog sig in fönstervägen
Det var en ryslig kall höstdag 2005. Jag hade hoppat upp på fönsterblecket utan för mattes vardagsrumsfönster. Då såg jag en annan katt på insidan. Jag jamade till den andra katten att fråga tvåbeningen som jag såg genom fönstret om jag också kunde få bo hos dem. För jag tyckte det såg så mysigt ut där. Så Tarzan frågade matte och då gick matte och lillmatte ut och frågade mig var jag hörde hemma. Men jag visste bara att jag var så kall om tassarna att jag ville komma in, och visst jag fick komma in, när matte förstod att jag inte hade  något hem. Så nu bor jag också här hos vår snälla matte *spinner*
Vi trivs så jamarns bra här och det är så roligt varje dag!

Välkomna som Frasses vänner, Mimmi, Chicko, Tarzan och Sessan! Nu är även vi ”officiella” bloggkompisar! 😀

Bli vän med Frasse – klicka på länken eller på den lilla rutan här intill! Eller skicka ett mail till [email protected]!

Må vårsolen lysa över er alla i helgen! 😀

LÄS OCKSÅ

(20)
(0)

20 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar